NYHETER

Julestemning – førjulstidens koseligste eventyr!

Billettsalget til førjulstidens koseligste eventyr starter fredag 13. september! Og, basert på erfaringer fra i fjor og i forfjor og fra fem og ti og femten og tjue år tilbake i tid – vi vet at det kan være lurt å ikke vente til altfor langt utpå høsten med å kjøpe billetter!

Her kan du lese mer om forestillingen: https://www.julestemning.no

Lenke til billettsalg: https://www.olavshallen.no/forestillinger/2019-09-13-julestemning

Mange kjenner noen på scenen, og da vet vi at det kan være hyggelig å få se en forestilling med nettopp disse i sving! Så derfor har vi laget denne oversikten – her kan du finne ut når de ulike aktørene spiller:

 

Grønt team – nisser, Tor og Helle:

Skogsnissen: Hroar Wold Nordhaug

Nordpolnissen: Olve Iversen Hølaas

Fjøsnissen: Jørgen Nytrø

Tor: Markus Rydningen Munkeby

Helle: Kaia Stensvold

 

Rødt team – nisser, Tor og Helle:

Skogsnissen: Karstein Skarphol

Nordpolnissen: Stian Ekle

Fjøsnissen: Pål K. Aftret

Tor: Oskar Biermann-Osterhoof

Helle: Oline Larsdatter Lian

 

Orange team – nissebarn:

Ida Mjåset Johansen

Ida Rydningen Munkeby

Hedda Solberg Jacobsen

Eirin Bromseth Narjord

Kristine Sølvberg Hagen

Sigrid Melkild Claussen

Sanna Mjåset Johansen

Tiril Fløisand Tronvold

 

Blått team – nissebarn:

Maja Berger

Olise Hernes

Nora Elise Hallan

Miriam Wallum Skajaa

Eline Østlyng Fladvad

Hanna Brandal

Ingrid Skogstad Norddal

Ida Hassel Pedersen

 

FORESTILLINGER:

7. desember, lørdag

grønt og oransje

 

8. desember, søndag

rødt og blått

 

9. desember, mandag

grønt og blått

 

10. desember, tirsdag

rødt og blått

 

11. desember, onsdag

grønt og oransje

 

12. desember, torsdag

rødt og blått

 

13. desember, fredag

grønt og oransje

 

14. desember, lørdag

rødt og oransje

 

15. desember, søndag

grønt og oransje

 

16. desember, mandag

rødt team voksennisser, grønt team Tor & Helle, blått team nissebarn

 

17. desember, tirsdag

grønt team voksennisser, rødt team Tor & Helle, blått team nissebarn

 

18. desember, onsdag

grønt team voksennisser, rødt team Tor & Helle, oransje team nissebarn

 

19. desember, torsdag

rødt team voksennisser, grønt team Tor & Helle, oransje team nissebarn

 

20. desember, fredag

grønt og blått

 

21. desember, lørdag

rødt og blått

Audition til Musikalfabrikkens vokalgruppe

Dato: 5. september

Tid: 19.00 – 21.00

Sted: I fabrikken på Lade (veibeskrivelse sendes påmeldte)

For: Aldersgruppe 14 – 19 år (både medlemmer og ikke-medlemmer)

 

Vokalgruppa består i dag av 12 dyktige og sangglade jenter, og vi har plass til noen flere. Gutter er også velkommen!

Vokalgruppa øver månedlig (fre, lør eller søn) på Strindheim skole. Repertoaret består i hovedsak av musikallåter, men også annet.

Gruppas instruktører er sangerne/sangpedagogene Christer T. Aannestad og Michelle Bjerkli, og de underviser både individuelt og i gruppe.

Som medlem i vokalgruppa må du være fortrolig med å synge solo og å opptre. Du bør ha noe erfaring i å synge flerstemt.

Vokalgruppa opptrer ofte på ulike arrangement, på både store og små scener. Det forventes at medlemmene prioriterer å delta på opptredener som gruppa har.

Til auditionen forbereder du to sanger, en rolig og en mer rytmisk. Ta med eget singback til sangene på telefon eller iPad.

Kontingent i vokalgruppa er 2090,-/semesteret (1690,- for elever i teatergruppene)

 

For påmelding trenger vi

  • Navn og fødselsdato
  • Telefonnummer (til foresatt for deg under 18 år)
  • Noen ord om tidligere sangerfaring

Påmelding til christer@musikalfabrikken.no innen 1. september

Meld deg på sommerkurs 2019!

Påmeldingen til Musikalfabrikkens sommerkurs er herved åpen!

Sommeren er for mange lang og lat, og hva er vel deiligere enn det… Men hva med litt musikalteater i sommerferien? Sang, dans eller teater – eller en kombinasjon? Fire av våre dyktige pedagoger arrangerer kurs rett etter at skolen er ferdig og rett før den starter igjen. Her gjelder førstemann til mølla – kursene har begrenset antall plasser! Ta kontakt med den enkelte pedagogen for eventuelle spørsmål, og for påmelding.

 

Musikal 24. – 26. juni (8 – 13 år) FULLT

Liker du å synge, danse og spille skuespill? Har du et ønske om å lære mer om musikal? Lyst til å stå på en scene og være med i større og mindre ensemblenummer? Kanskje du vil synge solo? Da er dette noe for deg!

To av våre dyktige pedagoger tilbyr i sommerferien en musikalworkshop av høy kvalitet. Kurset byr på totalt 15 timer med individuell sangundervisning, sangundervisning i grupper, dansing, teaterteknikk og -improvisasjon. Deltagerne vil bli gruppert etter alder, for tilpasning av innhold og nivå. Siste kursdag avsluttes med en forestilling for familie og venner, hvor man får vise fram det man har jobbet med.

 

Mandag 24. juni 11.00 – 16.00

Tirsdag 25. juni 11.00 – 16.00

Onsdag 26. juni 11.00 – 16.00 + forestilling kl. 16.30

 

Kursavgift 1200,- (1050,- ved påmelding innen 1. juni)

Maks 25 plasser, minimum 10 deltagere for at kurset skal arrangeres.

Påmeldingsfrist 18. juni, til michellebjerkli@gmail.com eller enyalillevik@gmail.com

Ved påmelding må denne informasjonen oppgis: Navn og alder på deltaker samt foresattes telefonnummer.  Merk e-posten med «Musikal»

Kurset går på Lade, i Håkon VIIs gate 4. Nærmere beskrivelse av adkomst sendes de påmeldte senest én uke før kurset starter.

 

Om kursholderne:

Enya Lilleviks utdanning startet på Follo Folkehøgskole ved musikallinjen. Hun tok deretter sangkurs ved Complete Vocal Institute i København. Veien videre gikk til Nord Universitet og bachelor i Faglærer Musikk. Ved samme universitet tar hun nå også en mastergrad i musikk- og ensembleledelse. Enya er i tillegg på sitt andre år på en 3-årige diplomutdannelse i sangteknikk ved Complete Vocal Institute. Enya jobber som sangpedagog og musikalpedagog for Musikalfabrikken i Trondheim, og i eget virke. 

Michelle Bjerklis utdanning startet på Ringerike Folkehøgskole ved musikk- og teaterlinjen, deretter på musikaldans ved Bårdar Akademiet i Oslo. Veien videre gikk til Nord Universitet og bachelor i Faglærer Musikk. Nå ferdigstiller hun en mastergrad i musikk- og ensembleledelse, med masteroppgave om musikalsang – også ved Nord Universitet. Michelle har jobbet som sangpedagog i flere år, og jobber nå som sangpedagog/musikalpedagog, og er musikalsk leder for «13 – the musical» for Musikalfabrikken i Trondheim, samt at hun er sanger og pedagog i eget virke.

Vokal 27. – 28. juni (8 – 13 år) FULLT

Det er sommerferie fra skolen – hva er vel bedre enn å starte denne med en sang-workshop, og dessuten få noen nye venner?

I løpet av disse dagene skal vi øve inn sanger i full gruppe, i mindre grupper samt solosanger. Eller kanskje en duett for den som ikke er helt trygg på å synge helt alene? Kurset passer for alle, uansett tidligere erfaring med sang.

På kurset får man lære om forskjellige sangteknikker man kan få bruk for man synger. Kanskje ønsker du å lære og synge litt sterkere, eller kanskje har du lyst å få til å synge med mørkere eller lysere klang? Ønsker du å lære deg å kontrollere pusten din bedre når du synger? Eller vet du kanskje ikke hva du kunne tenkt deg å lære deg med egen stemme? Stemmen din har et helt hav av muligheter, og de mulighetene kan jeg hjelpe deg å finne!

Når man skal framføre en sang så er det også viktig med formidling. Hvordan kan man fortelle publikum hva man synger om – på måter som ikke handler om tekst og sangstemme? Det skal vi også jobbe med på denne workshopen. 

Etter to dager med masse øving, lek og moro, er det klart for konsert, og vi inviterer da familie og venner til å komme og høre på oss.

 

Torsdag 27. juni: 11.00 – 16.00

Fredag 28. juni: 11.00 – 16.00 + konsert kl. 16.30

 

Kursavgift 800,- (700,- ved påmelding innen 1. juni)

Maks 15 plasser, minimum 8 deltagere for at kurset skal arrangeres.

Påmeldingsfrist: 20. juni, til michellebjerkli@gmail.com.

Ved påmelding må denne informasjonen oppgis: Navn og alder på deltaker samt telefonnummer til foresatte. Merk e-posten med «Påmelding vokalworkshop».

En mer detaljert plan for workshopen vil bli sendt ut etter påmelding.

Kurset går på Lade, i Håkon VIIs gate 4. Nærmere beskrivelse av adkomst sendes de påmeldte senest én uke før kurset starter.

 

Om kursholder:

Michelle Bjerklis utdanning startet på Ringerike Folkehøgskole ved musikk- og teaterlinjen, deretter på musikaldans ved Bårdar Akademiet i Oslo. Veien videre gikk til Nord Universitet og bachelor i Faglærer Musikk. Nå ferdigstiller hun en mastergrad i musikk- og ensembleledelse, med masteroppgave om musikalsang – også ved Nord Universitet. Michelle har jobbet som sangpedagog i flere år, og jobber nå som sangpedagog/musikalpedagog, og er musikalsk leder for «13 – the musical» for Musikalfabrikken i Trondheim, samt at hun er sanger og pedagog i eget virke.