Snart klare for Kari Palari

Hvem er egentlig den nye vikaren, og hvorfor vil han forby farger, latter og musikk? Skumle ting er på gang, og noen av elevene bestemmer seg for å komme til bunns i sakene. Etter skoletid følger de etter læreren og havner på mystisk vis i en parallell verden befolket av lattermilde palarier, villevammer og vammelufer. Og grinebiteren med kikkerten; ligner ikke han veldig på...? Vennegjengen skjønner at de må handle raskt dersom de skal hindre onde planer å bli satt ut i livet. Men hvordan? Heldigvis vet palariene råd! Det skal bare en aldri så liten palarisering til...

Velkommen til Palaris! Det magiske stedet der det ikke finnes ord for det som er vondt og vanskelig - for hva skal man vel med ord på noe som ikke eksisterer? Kari Palari var først en sang på plata med samme navn, utgitt i 2009 av Hedda på 10 år og med far Frank Scott, låtskriver og sanger, som opphavsmann. Så ble Kari Palari noe mer: Et helt univers ble født og en vrimmel av palarier, villevammer og vammelufer fikk boltre seg i en fantasi-verden der det tilsynelatende hersket full idyll. Det gode og det mindre gode, det mystiske og det magiske - hva er virkelig og hva er fantasi? Hvilken betydning kan farger, latter og sang ha i livet vårt?

Dette er et univers 240 barn mellom 8 og 12 år har lekt seg i det siste halvåret. Mot alle odds har de skapt en forestilling full av farger, latter og sang; til tross for utallige avlyste og utsatte øvinger har de kommet i mål med en forestilling vi håper og tror at vil begeistre vårt publikum. Vi er så stolte av disse ungene!


SPILLEPERIODE
10.-15. mars i Olavshallen (lille sal)

BILLETTSALGET HAR STARTET:

BAK KULISSENE
Manus og sangtekster : 
Grethe Kosberg
Musikk og sangtekster: Frank Scott
Regi/scenografi: Kari Wist Holmen
Digital scenografi: Joachim André Voldseth
Koreograf: Linda Johansen
Musikalsk ansvarlig og produsent: Grethe Kosberg
Lys: Inge Johnsen
Lyd: Anders Lilly
Fotograf (fotoshoot): Kristian Wanvik
Fotograf (forestillinger): Henriette Kittelsen
Filming av forestillingene: Trondheim Amatørfilmklubb (Tramfilm)
Grafisk design: Christer T. Aannestad

En spesiell takk til uunværlige foreldre som har bistått med kostymer, rekvisitter, kulisser, sminke, scene- og inspisientarbeid!

Previous
Previous

Blondinepower i Olavshallen!

Next
Next

Vi søker flere elever til Musikalkoret!