Blondinepower i Olavshallen!

Den nette blondinen Elle Woods møter kjæresten sin, guvernørsønn Warner Huntington, på en finere bakgårdsrestaurant. Elle er overbevist om at han har tenkt til å fri til henne, så overraskelsen er mildt sagt stor når han isteden avslutter forholdet fordi han mener at hun ikke er moden nok for hans nye livsførsel. Warner har nemlig planlagt å studere ved Harvard Law School for en dag å bli en suksessrik politiker. Den sønderknuste Elle tror hun kan vinne hjertet hans tilbake hvis hun lykkes i å oppnå de samme målene som ham.  

Etter flere måneder med krevende studier blir Elle tatt opp som jusstudent ved samme universitet. Etter kort tid møter hun Warner igjen og oppdager at han har forlovet seg med sin tidligere kjæreste Vivian Kensington, en skikkelig snobb fra en kapitalsterk familie. Da det nesten ikke kunne blitt verre presiserer Warner at Elle bare kan gi opp planene sine om å vinne ham tilbake. Han mener rett og slett at hun er for dum til å studere juss. I ren desperasjon blomstrer en ny motivasjon for å bevise at også hun kan prestere på høyt nivå i alle fag. Men vinner hun hjertet hans tilbake av den grunn, eller vinner hun kanskje noe helt annet?  

SPILLEPERIODE
20. og 21. mai 2022, Olavshallen (lille sal)

BILLETTSALGET ER I GANG!:

KUNSTNERISK TEAM

Regissør: Christina Søhol  
Koreograf: Rebecka Lange  
Repetitør: Torbjørn Kobberstad 
Sangpedagog: Christer T. Aannestad
Kapellmester og piano: Ola Wist Holmen
Gitar: Johannes Tessem Jystad
Bass: Astrid Rennemo
Treblås: Helge Huldt-Nystrøm
Slagverk: Markus Wisth Edvardsen
Lyd: Anders Lilly
Lys: Roger Sundal
Produsent: Christer T. Aannestad og Grethe Kosberg
Fotograf (fotoshoot): Kristian Wanvik
Grafisk design: Christer T. Aannestad

Manus: Heather Hach
Musikk og sangtekster: Laurence O'Keefe og Nell Benjamin
Norsk oversettelse: Hilde Skappel
Basert på romanen av: Amanda Brown og Metro-Goldwin-Myer-filmen

En spesiell takk til uunværlige foreldre som har bistått med kostymer, rekvisitter, kulisser, sminke, scene- og inspisientarbeid!

Previous
Previous

Sommerkurs på Levanger og i Verdal

Next
Next

Snart klare for Kari Palari