Sommerkurs på Levanger og i Verdal

Er du interessert i sceneliv og musikal kan du glede deg over at det blir sommerkurs også i år - denne gangen på Levanger og i Verdal. De to foregående årene har vi tilbudt mellom 11 og 18 sommerkurs, men i år blir det altså i et litt mindre format og dessuten utenombys. Før du melder deg på kurs er det viktig at du leser teksten nedenfor først.

Blir det ikke sommerkurs i Trondheim i år?
Joda, det blir det! Fra 10.-13. august arrangerer vi en mini-musikalteaterfestival med sommerkurs, grilling, huskonserter og showforestilling. Mer informasjon og mulighet for påmelding er like rundt hjørnet.

Hvor finner jeg påmeldingsskjemaet?
Du finner påmeldingsskjemaet ved å klikke på den gule knappen nederst på siden. Husk å velge hvilket kurs du ønsker å delta på (Musikalartisten - Levanger eller Musikalartisten - Verdal) i rullegardinmenyen i påmeldingskjemaet. Hvis du har anledning til å delta på begge kurs er må du gjerne opplyse om dette i kommentarfeltet. Det vil i så fall øke sjansen for å få plass om det skulle bli stor pågang. Etter at du har sendt inn påmeldingen din, får du i samme skjermbilde opp en bekreftelse på at denne er sendt til oss. Så må du være litt tålmodig i noen dager, og vente på en e-posthilsen med bekreftelse på at du har fått plass på kurset. 

Hva om det står “FULLT” ved det kurset jeg har lyst til å gå?
Du kan likevel melde deg på, men vil da bli stående på venteliste.

Hva om jeg melder meg på kurs, men ikke kan delta likevel?
Da setter vi stor pris på om du varsler oss så fort som mulig! Det kan bety at noen på venteliste får mulighet til å delta på kurset i stedet for deg.

Når er påmeldingsfristen?
Senest 10 dager før ditt kurs starter.

Hvor mange er det plass til på kursene?
Det er plass til inntil 25 deltakere på hvert av kursene og det må være minimum 18 påmeldinger for at kurset skal finne sted.
For få påmeldinger kan medføre avlysning, eller resultere i tilbud om å delta på det andre kurset isteden.


Musikalartisten
musikalteater, 8-12 år

Er du klar for å finne din indre musikalartist? På kurset skal vi dykke ned i en verden full av musikk, dans og teater. Vi skal få mange nye verktøy til å bli en enda bedre musikalartist, og i løpet av tre dager skal sammen vi lage et nummer hvor vi synger, danser og spiller teater samtidig. Når kurset er slutt, gjør vi en liten «henteforestilling» for foresatte. Meld deg på via den gule knappen nederst på siden!

KURSSTED
Levanger: Levanger ungdomsskole
Verdal: Teaterloftet, over Amfi

TIMEPLAN FOR KURSET PÅ LEVANGER
Mandag 27. juni 10.00 – 14.00
Tirsdag 28. juni 10.00 – 14.00
Onsdag 29. juni 14.00 – 18.00 («henteforestilling» siste 30 min)

TIMEPLAN FOR KURSET I VERDAL
Mandag 4. Juli 10.00 – 14.00
Tirsdag 5. Juli 10.00 – 14.00
Onsdag 6. Juli 14.00 – 18.00 («henteforestilling» siste 30 min)

DELTAKERAVGIFT
990 kr

HVEM ER JEG?
Mitt navn er Synne Ørsleie og jeg kommer fra Levanger. Jeg har nå flyttet til Verdal, men bodde flere år i Oslo der jeg tok en utdannelse som musikalartist. Siden endt skolegang har jeg jobbet som sanger og skuespiller, men også som instruktør på Musikalfabrikken i Trondheim. Her underviser jeg barn og ungdom fra 4-18 år. Les mer om Synne her.

Previous
Previous

Bli med på musikalworkshop kun for gutter!

Next
Next

Blondinepower i Olavshallen!