Bli med på musikalworkshop kun for gutter!

Jersey Boys

Musikalworkshop for gutter, 8 - 19 år (kun for gutter)

Vil du være med å danse og synge et utdrag fra musikalen Jersey Boys som hadde norgespremiere på Chateau Neuf i slutten av januar i år? Musikalen er basert på en sann historie og handler om fire arbeiderklassegutter fra Jersey som ble verdensberømte etter å ha gitt ut låter som SherryBig Girls Don't Cryog Walk Like A Man på 60-tallet.

Workshopen er en del av Musikalfabrikkens nye satsning Musikalfest 2022 som går av stabelen den 10. - 13. august 2022 på Rotvoll i Trondheim. På workshopen skal vi jobbe med flerstemt sang og originale dansemoves slik gutta boys gjorde det for mange år siden. Vi skal dessuten jobbe med "heliumstemmen" (eller falsett som det egentlig heter) som ble et av guttas viktigste varemerker. Gå ikke glipp av denne unike muligheten til å danse og synge sammen med andre gutter på din egen alder! Ja, du leste riktig - dette kurset er kun for gutter.

I tillegg til denne workshopen som ledes av to profesjonelle instruktører, skal vi skape festivalfølelsen med grilling, bading, åpen scene, ungdomskveld og avsluttende SHOWSTOPPERS på utendørs scene - alt i Musikalfabrikkens flotte lokaler og omgivelser på Rotvoll! Alle gutter mellom 8 og 19 år som melder seg på til Musikalfest 2022 havner automatisk på denne workshopen så lenge det er ledige plasser. Skulle det bli venteliste kan du bli plassert på en annen workshop. Les mer om festivalen ved å klikke på den gule knappen nedenfor.

WORKSHOPPENS VARIGHET
11, 5 timer

WORSKSHOPTIMEPLAN
Onsdag 10. august, 12.30 – 16.00
Torsdag 11. august, 10.00 – 14.00
Fredag 12. august, 10.00 – 14.00

Lørdag 13. august legges det opp til en stor konsertforestilling på en egen utendørsscene på Rotvoll.
Der skal vi vise frem det vi har jobbet med i løpet av kurset. Foreldre, søken og andre familiemedlemmer er hjertelig velkommen til forestilling.

UNDERVISNINGSROM
West End og Novello (1. etasje)

KURSHOLDERE

Susanne Nøst og Christer Aannestad

En liten smakebit fra musikalen Jersey Boys:

Previous
Previous

Fikk 250 000 kroner i sponsorgave av Sparebank 1 SMN!

Next
Next

Sommerkurs på Levanger og i Verdal