Fikk 250 000 kroner i sponsorgave av Sparebank 1 SMN!

Fotograf: Kristian Wanvik // Grafisk design: Christer T. Aannestad

For at Musikalfabrikken skal fortsette å opprettholde sitt høye aktivitetsnivå er vi helt avhengig av gode økonomiske støttespillere og samarbeidspartnere. Å drive et fritidstilbud bestående av både ukentlig undervisning og minst to helaftens produksjoner i året er svært kostbart. Det er derfor svært gledelig å ha med seg en stor økonomisk støttespiller som Sparebank 1 SMN på laget. Tusen takk for at dere deler så raust av overskuddsmidlene deres!

Medlemskontingenten i seg selv dekker ikke alle kostnadene til instruktører, kulisser, kostymer, rekvisitter, royalties, administrasjon, leie av scenelokaler og andre løpende utgifter. Bare én hovedproduksjon alene koster tett opptil én million kroner. Det handler i stor grad om at vi ønsker å være en aktør som tar barna og ungdommen på alvor hva angår grad av profesjonalitet. Vi tror at mye av suksessen bak Musikalfabrikken handler om at forestillingene våre blir vist på store scener, istedenfor i en aula eller et samfunnshus, og at vi prioriterer å leie inn profesjonelle instruktører og teknikere for å løfte både nivået på aktivitetstilbudene og motivasjonen til medlemmene våre.

En stadig økende medlemsmasse (og venteliste) vitner om at vi er et viktig supplement til den kommunale kulturskolen. I likhet med kulturskolen tilbyr vi en meningsskapende aktivitet der spesielt barn og unge får utvikle og dyrke sine interesser i samspill med andre likesinnede. Takket være blant annet Sparebank 1 SMN kan vi fortsette å opprettholde et høyt aktivitetsnivå for våre medlemmer, og samtidig sørge for et yrende kulturliv, sysselsetting av kulturarbeidere samt en sosial og kreativ arena for frivillige foreldre.

Les mer om Sparebank 1 Samfunnsutbytte her!

Previous
Previous

Billettsalget har startet - gå ikke glipp av Julestemning!

Next
Next

Bli med på musikalworkshop kun for gutter!