Vi søker flere elever til Musikalkoret!

Musikalkoret er et sangtilbud for sangglade barn i 3. – 6. klasse. I løpet av semesteret legges det opp til minst én opptreden, som regel i Olavshallen eller på Studentersamfundet, der barna får vist frem det de har jobbet med. Koret kan også bli spurt om å opptre på eksterne arrangementer. Fra nyttår av har vi plass til flere elever og vi oppfordrer spesielt gutter til å søke. Musikalkoret er det eneste tilbudet som per dags dato ikke har venteliste. Du er derfor garantert plass om du søker i dag!


Noen nøkkelopplysninger om koret:

  • Vi øver på tirsdager fra kl. 17.30 – 19.00 på Rotvoll kunstnerkollektiv

  • Vårsemesteret starter tirsdag 18. januar 2022

  • Vi synger stort sett på musikalsanger (både på engelsk og norsk), men også en del annen musikk

  • Vi bruker enten singback eller levende musikk og kan by på høy showfaktor!

  • Bruk av kostymer og enkel koreografi kan forekomme

  • Å opptre er viktig for Musikalkoret. Blant annet vil koret være fast inventar i vår tradisjonelle konsertforestilling, Showstoppers, som vises på Studentersamfundet (store sal) eller i Olavshallen (lille sal) både sommer og høst. I tillegg kan det dukke opp eksterne opptredener for det lokale næringslivet i Trondheim og omegn.

  • Medlemskontingenten for høstsemesteret (12 øvinger) er 1 800 kroner
    (Allerede medlem hos oss? Da betaler du kun 900 kroner i tillegg)

  • Det er fullt mulig å fortsette i koret selv etter at man har fullført 6. klasse, men man må gå i 3.-6. klasse for å bli medlem

  • Korleder Marit Loveland har mange års erfaring som utøvende sanger, pedagog og dirigent og er for tiden stipendiat ved NTNU

Musikalkoret 19.06.21: Her med låta Superoptikjempefantafenomenalistisk fra filmmusikalen Mary Poppins. Musikalkoret opptrådte med 3 musikalnumre i forbindelse med Musikalfabrikkens årlige arrangement ShowStoppers i rundsalen på Studentersamfundet.

Musikalkoret 19.06.21: Her med låta Superoptikjempefantafenomenalistisk fra filmmusikalen Mary Poppins. Musikalkoret opptrådte med 3 musikalnumre i forbindelse med Musikalfabrikkens årlige arrangement ShowStoppers i rundsalen på Studentersamfundet.

Musikalkoret : Her med låta Over regnbuen fra musikalen Trollmanen fra Oz. Musikalkoret opptrådte med tre musikalnumre i forbindelse med Musikalfabrikkens årlige arrangement ShowStoppers i rundsalen på Studentersamfundet.

Musikalkoret 19.06.21: Her med låta Over regnbuen fra musikalen Trollmanen fra Oz. Musikalkoret opptrådte med tre musikalnumre i forbindelse med Musikalfabrikkens årlige arrangement ShowStoppers i rundsalen på Studentersamfundet.


Har det dukket opp noen spørsmål?

Previous
Previous

Snart klare for Kari Palari

Next
Next

Gå ikke glipp av familiemusikalen “Ulven” i november!