Gå ikke glipp av familiemusikalen “Ulven” i november!

Ulven_plakat_nettside.png

Rockeulven, Ulverock, Ulven, Ulven og geitekillingene, Med Grimm og Gru – alle er ulike navn på en forestilling mange har et forhold til. Vår versjon av forestillingen skulle opprinnelig hatt premiere den 13. april, men bare dager i forkant måtte vi utsette premieren på grunn av koronarestriksjoner. Den 18. november prøver vi igjen - denne gangen med mulighet for fulle sal. Er du klar for å møte Ulven? Sikre deg billett så fort som mulig!

Hun er brekende tam og alenemor til fem. Hun lengter etter spenning, villskap og rock’n roll. Han er vill, men savner noen å dele livet med. Moren hans stakk av og faren var den “store, stygge ulven”. Med en slik oppvekst hadde han ikke akkurat de beste forutsetningene for gode manerer og sosial intelligens, i hvert fall ikke i en tam og dressert verden. Hun er ei geit, han er en ulv - hvordan går det når de to skapningene møtes og forelsker seg i hverandre? Ulven føler seg forrådt og sviktet fordi geitas killinger stadig kommer imellom dem. Han planlegger derfor å kidnappe og ete dem så han kan få geita for seg selv. Lykkes han med det?


Ulven:
Erik Jimenez Hauge
Geita:
Hannah Kosberg Larsen
Regissør: Andreas Tønnesland
Koreografer: Linda Johansen, Rebecka Lange, Sarah Kitson
Musikalsk ansvarlig: Christer Aannestad
Kapellmester: Torbjørn Kobberstad
Musikere: Einar Fuglerud, (gitar/banjo), Elvin Venæs (bass/kontrabass), Helge Huldt-Nystrøm (treblås) og Halvard Huldt-Nystrøm (trommer)

Manus: Tyra Tønnesen/Ragnar Olsen
Musikk: Åsmund Flaten
Kostymedesign: Berit Haltvik With
Maske- og parykkdesign: Leo Thörn
Inspisient: Maria Spjøtvoll
Produsent: Grethe Kosberg
Fotograf: Kristian Wanvik
Grafisk design: Christer Aannestad
Lys: Inge Johnsen
Lyd: Anders Lilly

Previous
Previous

Vi søker flere elever til Musikalkoret!

Next
Next

Få med deg Julestemning i desember!