Bli med på kurs i høstferien!

Vi gjentar suksessen fra i sommer og oppfordrer barn og unge fra 1. - 10. trinn til å melde seg på våre høstferiekurs. Nok en gang har Trondheim kommune kjøpt opp alle kursplassene. Det betyr at det er helt gratis å melde seg på! Er ikke det bare helt fantastisk? I løpet av høstferien tilbyr vi hele 6 kurs og nærmere 140 kursplasser. Vi håper med dette å kunne skape noen gode ferieminner for både små og store i høst! Kursene er åpne for både medlemmer og ikke-medlemmer.

Kurspåmeldingen har åpnet - førstemann til mølla!
NB! Våre egne medlemmer skal bruke påmeldingsskjema utsendt per e-post.


Før du melder på barnet ditt/deg selv bør du vite at:

  • Alle kurs er gratis og åpne for alle innen angitt målgruppe (se hver enkelt kursbeskrivelse)

  • Kursene har temaer knyttet til musikalteater. Det er derfor en fordel at du liker å synge, danse og stå på en scene

  • Vi forholder oss til nasjonale og kommunale retningslinjer hva angår smittevern. Les mer om hvilke regler som gjelder i Trondheim kommune her

  • De aller fleste kursene finner sted i Musikalfabrikkens lokaler, sentralt på Lade. Du finner veibeskrivelse her

  • Det er satt av maks 25 plasser på hvert kurs så det gjelder å være tidlig ute med påmeldingen

  • Så snart du har sendt inn påmeldingen får du i samme skjermbilde opp en bekreftelse på at denne er sendt til oss. Så må du være litt tålmodig i noen dager, og vente på en e-posthilsen med bekreftelse på at du har fått plass på kurset. 

  • Det er lov til å melde seg på flere kurs, men dersom det blir stor pågang kan det hende at vi tar kontakt med deg for å be deg om å prioritere hvilket kurs du har mest lyst til å være med på.

  • Vi vil gjerne ha beskjed dersom du/barnet ditt ikke har mulighet til å være med likevel. Det kan bety at noen på venteliste får mulighet til å delta på kurset i stedet for deg.

  • Du blir satt på venteliste hvis du melder deg på etter at det står “FULLT” ved det kurset du har lyst til å være med på.

Påmeldingsfrist: Senest 7 dager før kurset starter!


MØKKALIV!
Musikalteater, 8 - 11 år

Møkkaliv.png

Timeplan
Fredag 8. oktober 17.00 – 20.00
Lørdag 9. oktober 11.00 – 15.00
Søndag 10. oktober 11.00 – 13.30
Søndag 10. oktober 14.30 (opptreden i Midtbyen)

DETTE KURSET ER FULLT

Heldigvis har de aller fleste barn i Norge et veldig bra liv! Men for Annie og de andre barnehjemsbarna var «møkkaliv» en god betegnelse på hverdagen, i 1930-tallets New York. Dette er kurset er for deg som elsker å synge og danse (gjerne samtidig) og dessuten har lyst til å være i en rolle mens du gjør det. Det er kurset for deg som elsker sangene fra den kjente og kjære familiemusikalen Annie, for deg som vil synge sammen med mange, men også gjerne tar en solo på strak arm - eller kan utfordres på det.

 Sanger vi skal jobbe med: 

  • For et møkkaliv!

  • Det som teller mest det er ditt smil

  • I morgen

Kurset avsluttes med en opptreden i Midtbyen, i forbindelse med satsingen "Endelig folkeliv", arrangert av Sparebank1 MSN. Mer informasjon om dette vil bli annonsert ved påmelding.

Kursholder: Grethe Kosberg
Assistenter: Hannah Kosberg Larsen (sang), Leah Kosberg Larsen og Majken Rygel Eriksen (koreografi) 


FOOTLOOSE
«Vi rocker høsten inn!»
Musikalsang og -dans, 12-16 år

Footloose.png

Timeplan
Lørdag 9. oktober 11.00 – 15.00
Søndag 10. oktober 11.00 – 15.00
Mandag 11. oktober 14.00 – 17.00

Musikalfabrikken sørger for høy energi og god stemning i høstferien ved å blande sammen 3 stk jukeboxmusikal-hits i en spicy gryte. Låtene vil garantert varme opp både aktører og publikummere. Bli med og lær deg sang og koreografi til:

  • «Footloose» - Tittelsporet til både filmen og musikalen som handler om ungdom som ikke får lov til å slå ut håret med sang og dans. Men sjelen i musikken er så sterk at fremførelsen blir tidoblet av hva folk forventer. Høyt tempo med swingdans blandet med et ekstatisk kor, og sammen så bli det dynamitt, hvor man danser mer i lufta enn på bakken.

  • «Staying Alive» - Den beste måten å overleve motgang og frustrasjon på, er å danse disco, og det er ingenting som er bedre enn The Bee Gees, og deres verdenshit. Her skal hoftene vrikkes samtidig som både gutter og jenter lærer seg hvordan man skal være kul og bakpå, mens man eier dansegulvet. Laidback, groovy og flørtende er fasiten.

  • «Radio Gaga» - Fru supersmash-hitten We Will Rock You. Denne Queen-klassikeren vil få en robot-lignende dans, hvor absolutt alle er med å danser og synger, konstant. En åpningslåt utenom det vanlige, hvor man også lærer seg skuespiller-teknikk som handler om å ligne mest på de vedsiden av seg. En unison fremførelse, som vil åpne vår visning, slik at det blir en megakontrast til vårt avslutningsnummer «Footloose».

Kurset avsluttes med en “henteforestilling” for nærmeste familie. Tidspunktet for denne samt informasjon om antall publikumsplasser, blir formidlet til deltakerne dagen i forveien.

Kursholder: Petter Aagaard


ABBA VENDER TILBAKE!
Musikalteater, 8-11 år

Timeplan
Mandag 11. oktober 13.00 – 17.00
Tirsdag 12. oktober 13.00 – 17.00
Onsdag 13. oktober 14.00 – 18.00

NB! Dette kurset foregår på Flatåsen skole!

DETTE KURSET ER FULLT/HAR VENTELISTE

Bli med og slipp din indre popstjerne ut! På dette kurset lærer du flere kjente musikalsanger av den verdenskjente popgruppa ABBA. Det blir også mulighet for selvlagd koreografi. I tillegg til sangglede skal vi leke og skape et godt samhold til hverandre disse dagene. Replikker, sang og dans binder det hele sammen til en miniforestilling som vises for foreldre og søsken den siste kursdagen.

Tidspunkt for miniforestillingen samt informasjon om antall publikumsplasser blir formidlet til deltakerne dagen i forveien.

Kursholder: Maiken Fjeldberg

BROADWAY SINGERS
Flerstemt musikalsang, 13-16 år

Timeplan
Tirsdag 12. oktober 11.00 – 15.00
Onsdag 13. oktober 11.00 – 15.00
Torsdag 14. oktober 13.00 – 17.00

Siste nytt (11.10.21): På grunn av sykdom overtar Petter Aagaard som kursinstruktør. Det betyr også at kurset får et litt annet innhold enn opprinnelig tenkt. Det blir likevel fullt fokus på sanger fra musikalens verden - nå også med dans til. Det er bare å glede seg!

Liker du å synge sammen med andre? Kanskje til og med flerstemt? Og dømmer du om å synge solo? Da kan dette kurset være noe for deg! I løpet av de tre kursdagene skal vi jobbe med tre kjente ensemblelåter (sanger som synges av mange sangere samtidig, gjerne med solister) og øve på å synge flere stemmer samtidig. Det blir også rom for å synge solo hvis noen har lyst til det. I tillegg skal vi lære øvelser og teknikker som forbedrer pust og støtte, motvirker spenninger i halsen når vi synger, utvider stemmeomfanget og som gir mer stemmekraft.

Kurset avsluttes med en “hentekonsert” for nærmeste familie. Tidspunktet for denne samt informasjon om antall publikumsplasser, blir formidlet til deltakerne dagen i forveien.

Kursholder: Christer Aannestad

EVENTYRSKOGEN
Musikalteater, 6-7 år

Eventyrskogen.png

Timeplan
Tirsdag 12. oktober 11.00 – 13.00 (gruppe A) og 13.30-15.30 (gruppe B)
Onsdag 13. oktober 11.00 – 13.00 (gruppe A) og 13.30-15.30 (gruppe B)
Torsdag 14. oktober 11.00 – 13.00 (gruppe A) og 13.30-15.30 (gruppe B)

DETTE KURSET ER FULLT/HAR VENTELISTE

Kurset «Eventyrskogen» er et tilbud for barn i aldersgruppen 6 til 7 år. Prosjektet går over 3 dager á fire timer fordelt på to grupper. Gjennom lek og utforskning av rom og fortellinger skal gruppene sammen med instruktørene jobbe frem en fremvisning på 20-25 minutter som ved endt kurs vises frem til foreldre og søsken. «Eventyrskogen» tar utgangspunkt i kjente eventyr og sanger som barna har kjennskap til fra før som Brødrene Grimm, Asbjørnsen og Moe, Disney og Barne-TV. Vi ønsker ut fra dette å sette sammen en fremvisning med tema skog og miljø. Gjennom bruk av musikk, teater og dans skal barna få kjennskap til naturen rundt seg og få en dypere forståelse av dens rolle.

Kurset avsluttes med en “henteforestilling” for nærmeste familie. Tidspunktet for denne samt informasjon om antall publikumsplasser, blir formidlet til deltakerne dagen i forveien.

NB! Ved påmelding til dette kurset vil du bli plassert helt tilfeldig på gruppe A eller B. Dersom du har spesielle ønsker med tanke på tidspunkt kan du oppgi dette i påmeldingsskjemaet under punkt 11.


Kursholdere:
Synne Ørsleie og Hilde Knedal Andersen

DanseEksplosjon
Musikaldans, 8-11 år (gruppe A) og 12-16 år (gruppe B)

Timeplan
Tirsdag 12. oktober 11.00 – 12.00 (gruppe A) og 12.30-14:30 (gruppe B)
Onsdag 13. oktober 11.00 – 12.00 (gruppe A) og 12.30-14:30 (gruppe B)
Torsdag 14. oktober 14.45 – 16.00 (gruppe A) og 16.30-18:45 (gruppe B)

GRUPPE A ER FULL/HAR VENTELISTE

Velkommen til en workshop med fokus på dans og koreografi i musikalens verden! Vi har vært så heldige å få med oss dansepedagogen Eirik Tangnes som til vanlig jobber for Let’s Dance dansestudio. Eirik underviser både i klassisk, hip-hop, jazz og moderne og forteller at han ønsker å jobbe med forskjellige dansestiler, litt teknikk, uttrykk og masse danseglede i løpet av de tre kursdagene. Kom og rist høstkulden av kroppen - dette blir tidenes danseworkshop!

Kurset avsluttes med en “henteforestilling” for nærmeste familie. Tidspunktet for denne samt informasjon om antall publikumsplasser, blir formidlet til deltakerne dagen i forveien.

Kursholder: Eirik Tangnes

Kurspåmeldingen har åpnet - førstemann til mølla!
NB! Våre egne medlemmer skal bruke påmeldingsskjema utsendt per e-post.

Musikalfabrikkens høstferiekurs er sponset i sin helhet av:

Previous
Previous

Få med deg Julestemning i desember!

Next
Next

Showstoppers - mot alle odds!