Kjøp artig barnebok – og støtt Musikalfabrikken!

Nå kan du både skaffe deg en artig bok, kjøpe en eller flere julegaver i en smekk – og samtidig støtte oss i Musikalfabrikken.


Vi i Musikalfabrikken har nemlig fått mulighet til å tjene gode penger på å tilby barneboka «Hitrakongen» til våre medlemmer og venner nå før jul. Forlaget Marvin gir oss 75 kroner for hver bok som blir solgt i våre kanaler. Poenget er at Forlaget Marvin synes det er gøy å støtte lokale initiativ som Musikalfabrikken, derfor har de bestemt seg for å gi inntektene som normalt tilfaller bokhandelen til noen utvalgte lag og foreninger. Vi er en av disse.

PRIS
Boka koster 218 kroner, og av de får altså Musikalfabrikken 75 kroner.


HVORDAN BESTILLE BOKA?
Bestill boka nå – og hent på fabrikken før jul. Betaling via VIPPS ved henting. De som vil kan selvsagt også få signerte bøker. Send din(e) bestilling(er) til hitrakongen@gmail.com


ØNSKER DU Å FÅ BOKA TILSENDT I POSTEN?
Dersom du vil ha boka tilsendt, så kan du bestille boka via forlaget. Da husker du på å skrive «Musikalfabrikken» i feltet som heter ordrenotater når du sjekker ut av nettbutikken Da får vi penger fra ditt kjøp.

OM BOKA

Hitrakongen er skrevet av Bjørn Tore Grøtte, som flere av dere kjenner som «fabrikk-pappa». Han er også mannen bak sangen «Hei, kjære Trondheim» som vi har gitt ut sammen med Petter Wavold. «Hitrakongen, hjelp nå skal han på ferie» er bok nummer to om den digre antihelten fra flåttøya Hitra i Trondheimsleia.

Hitrakongen er også navnet på barneplata fra samme univers, som over 100 000 har hørt innom på under et år. Noen så kanskje også konge-gjengen da de var og underholdt på storscenen på Juba Juba-festivalen i sommer.

Hitrakongen passer for store og små barn – også for voksne barn som vil lese sammen med ekte barn. (Og så er det noen voksne barn som koser seg helt på egenhånd med boka. Det er også lov)

Previous
Previous

SHOWSTOPPERS

Next
Next

Har du lyst til å jobbe hos oss?