Vi ønsker oss flere musikalungdom!

Flere_ungdom.png

I dag har Musikalfabrikken 4 storslagne ungdomsgrupper med elever i aldersspennet 14-20 år. Alle deler samme lidenskap for å synge, danse og spille teater på store scener som Olavshallen og Studentersamfundet. Hvert år setter vi opp en egen hovedproduksjon for alle ungdommene våre, og neste ungdomsmusikal ut er Legally Blonde. Musikalen er proppfull av fengende låter, humoristiske sangtekster (og replikker), kjærlighet, svik og ny livsinnsikt. Høres det fristende ut å få være med i en slik produksjon? Da håper vi at du søker om elevplass hos oss!

Ved siden av å jobbe mot en større ungdomsmusikal (prøvene er ofte lagt til utvalgte helger) har du i tillegg ukentlige øvelser sammen med din faste gruppe. Gruppen ledes av en instruktør med høyere utdanning innen sang, dans eller teater (og noen ganger en kombinasjon av disse). På gruppetimene øves det både til egne prosjekter initiert av instruktøren, til eksterne underholdningsoppdrag samt til vår årlige Showstoppers-forestilling.

Til høsten har vi flere ledige plasser i to av gruppene våre, Fame og Peter Pan, og vi håper det finnes noen ungdommer der ute som er interessert i fylle disse plassene. Akkurat nå er det ingen venteliste for ungdom født i perioden 2001-2006 og er du tidlig ute med å sende oss en søknad er sjansen stor for at nettopp du får tilbud om elevplass.

Vi søker etter ungdom som:

  • elsker å synge, danse og spille teater

  • har en brennende interesse for musikaler og som alltid har drømt om å få stå på en scene

  • ønsker seg flere venner med samme interesser som en selv

  • er villig til å investere fritiden sin til både ukentlige øvelser og produksjonsprøver (som regel lagt til helg)

  • er klar for å flytte på egne grenser og utvikle sine kreative ferdigheter

Nøkkelinformasjon:

Vi oppfordrer spesielt gutter til å søke om elevplass hos oss!

Previous
Previous

Showstoppers - mot alle odds!

Next
Next

Nyhet: Vi lanserer enda flere sommerkurs!