Har du lyst til å være med i Fabrikkteateret?

Er du mellom 20 og 70 (+) år og drømmer om å jobbe med karakterarbeid, improvisasjon og utdrag fra større eller mindre teaterstykker? Fabrikkteateret i Trondheim så for første gang dagens lys våren 2020 og består i dag av gruppene Erasmus, Medea og Ofelia - alle med medlemmer fra 20-65 år. Til våren har vi ledige plasser i flere av gruppene - har du lyst til å være med?

Sist oppdatert: Mandag 11. desember 2023

Fabrikkteateret ledes av teaterpedagog, sceneinstruktør og skuespiller Espen Anthun Børø som har lang fartstid innen sitt fagfelt. Du kjenner ham kanskje fra Rabarbrateateret der han har medvirket både som skuespiller og regissør helt siden oppstarten i 2010.

Fabrikkteateret har ikke fokus på sang og musikalteater. Derimot får du anledning til å:
- Oppleve en meningsfull fritidsaktivitet der selvutfoldelse, kreativitet, spontanitet og lekenhet står sentralt
- Bli bedre kjent med deg selv gjennom å teste og utfordre egne grenser
- Utforske eget følelsesregister, jobbe fysisk og improvisere frem en scenisk sekvens ut av det blå
- Jobbe med karakterer og skape kjemi mellom deg selv og motspillerne dine
- Jobbe med monologer, dialoger og større eller mindre utdrag fra teaterlitteraturen

Det legges stor vekt på en utforskende tilnærming til teaterarbeidet, der prosessen utkrystalliserer seg som langt viktigere enn produktet. Noen av gruppene har imidlertid et sterkt ønske om å jobbe målrettet med et større prosjekt, f.eks. et utdrag fra teaterlitteraturen. En av gruppene (Medea) jobber for tiden med å lage en revy. De som har lyst vil også få mulighet til å delta på audition for Musikalfabrikkens hovedproduksjoner. Veldig ofte er det med voksenpersoner i stykkene vi setter opp og da kan det hende at vi søker etter nettopp deg. I Fabrikkteateret stilles det ingen krav til forkunnskaper eller tidligere scenisk erfaring. Høstsemesteret består av 12 øvinger, mens vårsemesteret er noe lenger med 16 øvinger. Vi følger skoleruta og har ferie i samme periode som skolene.

NB! Vi presiserer at Fabrikkteaterets grupper jobber med klassisk teaterlitteratur og ikke med musikalteater. Musikalinteresserte voksne kan likevel få tilbud om å være med i våre musikalproduksjoner ved behov. Ta gjerne kontakt med oss dersom du er interessert i det.


UNDERVISNINGSDETALJER:

GRUPPER OG UNDERVISNINGSTIDER
Erasmus
, mandager fra 19:00-21:00 (4 ledige plasser)
Medea, tirsdager fra 19:30-21:30 (fullsatt)
Ofelia, onsdager fra 19:00-21:00 (4 ledige plasser)

Semesterstart våren 2024: Uke 3 (15. jan - 21. jan)
Antall øvinger våren 2024: 16
Friuker i vårsemesteret: Uke 8 (vinterferie) og uke 13 (påskeferie)
Undervisningssted: Arkitekt Ebbells veg 22, bygg D, Rotvoll (Trondheim)
Maks antall plasser i hver gruppe: 16
Pris: 1 790 kroner pr. semester

De ledige plassene besettes fortløpende - det lønner seg derfor å sende inn en søknad så snart som mulig. Skulle det bli fullt før du har sendt oss en søknad vil du få beskjed om at du har havnet på venteliste.

Previous
Previous

SHOWSTOPPERS!

Next
Next

Nytt kurs i musikaldans for voksne i høst. Oppstart i uke 35. Blir du med?