Takk til alle våre sponsorer!

Sponsorer_2020.png

Å skape musikkteater med profesjonelle rammer er svært kostbart. Veldig ofte har våre musikalproduksjoner et budsjett på over en million kroner. For å opprettholde det kunsteriske nivået vi har i dag er vi derfor helt avhengige av sponsorer. I den anledning ønsker vi å takke våre hovedsponsorer for 2020. Uten dere hadde vi ikke hatt mulighet til å tilby like gode rammer og opplevelser, verken ovenfor våre 450 medlemmer eller våre 12 000 årlige publikummere.

Kjenner du noen som kan sponse Musikalfabrikken? Kanskje jobber du i en bedrift som har noen midler til overs? Tips oss gjerne på post@musikalfabrikken.no.
Vi blir takknemlig for alle bidrag!

Tusen takk til våre hovedsponsorer for uvurdelig økonomisk støtte i 2020:

Vi vil også vi rette en stor takk til Egon Søndre som har sponset oss med mat til flere sosiale arrangement i 2020. Det har betydd utrolig mye for oss.

Til slutt vil vi takke alle foreldre og publikummere som støttet vårt digitale undervisningsprosjekt via Spleis. Til sammen fikk vi inn 21 085 kroner. Dette gjorde det mulig å tilby digital undervisning til store deler av medlemsmassen vår. Hva skulle vi gjort uten dere? Tusen hjertelig takk!

Slik slik kan du være med å støtte oss:

Når du spiser på Egon Søndre
Visste du at du kan støtte oss økonomisk når du spiser på Egon Søndre? Ved å si Musikalavtalen FØR du betaler i kassa får vi 10 % av kjøpet.

Når du spiller hos Norsk Tipping
Når du er kunde hos Norsk Tipping kan du bli Grasrotgiver. Grasrotandelen er en ordning som gjør det mulig for spillere hos Norsk Tipping å gi 7 prosent av spillinnsatsen direkte til et lag eller en forening. Ved spill på Multix, Instaspill og Oddsen er Grasrotandelen 14 prosent av spillinnsatsen etter fratrekk for gevinster. Grasrotandelen gjelder for alle spillene til Norsk Tipping, bortsett fra fysiske Flax-lodd og Belago. Bli grasrotgiver her.

Trondheim_kommune_logo.jpg
 
SEMU_logo.jpg
 
Sparebank1_logo2.jpg
 
Egon_logo.png
Previous
Previous

The Show Must Go Online - klar for offentligheten!

Next
Next

Sjekk ut vårt nye teatertilbud for voksne!