The Show Must Go Online - klar for offentligheten!

YouTube: I videoen over får du se og høre Musikalfabrikkens elever synge finalenummeret i The Show Must Go Online. Ønsker du å se hele forestillingen? Kjøp billett ved å trykke på den gule knappen helt nederst på siden.

160 av Musikalfabrikkens elever mellom 8 og 14 år deltok i vår i et digitalt prosjekt: Online-musikalen The Show Must Go Oline. Totalt 15 øvingsgrupper laget hver sin forestilling av dette showet laget av Beat By Beat Press – en New York-basert aktør som produserer nye musikaler for barn på løpende bånd. Og midt i verste koronakrisa kom altså The Show Must Go Oline, som Musikalfabrikken fikk rettigheter til, og dessuten lov til å oversette! Nå har vi laget en forestilling hvor alle de 15 øvingsgruppene er representert med 1 – 2 innslag hver.

Forestillingen varer i ca. 40 minutter, og passer for barn fra 5 til 100 år! The Show Must Go Online er en komedie, eller som forfatterne sier: “En latterlig komedie av tull og tøys, men som utfordrer barns kreativitet”. Det hele er en ganske sprø sak som handler om tannbørster og plakk og fluorskylling og tannkjøttbetennelse og tanntråd og dårlig ånde og... Galskap! Teatergruppa får vite at musikalen de er nesten klare til å framføre, må avlyses. Og med avlysningen står hele teaterskolen i fare for å måtte nedlegges...

De desperate elevene vil prøve å finne en måte å vise fram musikalen sin på, uansett. Og løsningen blir å la det hele gå online... Forestillingen er tilgjengelig online til og med 15. juli. Etter å ha kjøpt billett, kan du se forestillingen så mange ganger du ønsker i denne perioden. Prisnivå bestemmer du selv – vi har laget tre priskategorier - S, M og L - så kan du selv bestemme hvor mye du donerer til Musikalfabrikken for showet.

Previous
Previous

Hurra - til høsten åpner vi dørene for de aller minste!

Next
Next

Takk til alle våre sponsorer!