Hurra - til høsten åpner vi dørene for de aller minste!

MF_de-aller-minste.png

Vi har lenge gått og ruget på ideen om å starte opp et musikalsk tilbud også for de aller minste barna. Til høsten blir denne ideen til virkelighet: Vi starter nemlig opp tre nye grupper - babysang (0-1 år), Tornerose (1-2 år) og Herkules (2-3 år) - der de aller minste får stimulert sin undring og utforskertrang, oppmerksomhet og fantasi, motorikk og sosiale kompetanse. Den rytmiske og musikalske tilnærmingen vil også være med på å styrke barnets språkferdigheter etterhvert som det vokser til.

Til å lede gruppene har vi vært så heldige å få med oss Jeanette Paulsen som har mange års erfaring i å jobbe med denne aldersgruppen. Jeanette byr på sang, bevegelse og bruk av musikkinstrumenter der lek, samspill, lytting og musikkglede står sentralt. Det er begrenset antall plasser pr. gruppe så det gjelder å være tidlig ute med påmelding for å være sikker på å få plass. Vi gjør oppmerksom på at dette undervisningstilbudet er å regne som et kurs, med 12 undervisningsdager i løpet av høsten og 16 i løpet av våren. Først ved fylte 4 år kan man få fast elevplass i Musikalfabrikken. Barn i aldersgruppen 0-3 år deltar ikke i Musikalfabrikkens produksjoner og opptredener, men det vil naturligvis arrangeres egne avslutninger internt i gruppene.

NB! Ved å sende inn kurspåmelding til et av de tre nedenstående kursene samtykker du i at barnet ditt regnes som medlem av Musikalfabrikken ut det aktuelle semesteret. Som medlem vil barnet ditt ha prioritert plass i semesteret som følger og dessuten stå først i køen ved en eventuell senere søknad om fast elevplass.

UNDERVISNIGNSDETALJER

Babysang (0-1 år)
Mandager fra kl. 11:00-11:40
Det vil være mulig å være igjen i lokalene våre i inntil 40 minutter etter avsluttet undervisning
Ta gjerne med matpakke - vi spanderer kaffe!
Pris: 1 290 kroner pr. semester


Tornerose (1-2 år)
Mandager fra kl. 16:30-17:10
Pris: 1 390 kroner pr. semester


Herkules (2-3 år, fullt/venteliste)
Mandager fra kl. 17:10-17:50
Pris: 1 390 kroner pr. semester

Semesterstart 31. august (uke 36).

Undervisningen foregår i Musikalfabrikkens lokaler på Lade i rommet som heter Hundremeterskogen (første rom på venstre hånd ved inngangspartiet).
Klikk her for veibeskrivelse til fabrikken.

MF_Babysang.png
Previous
Previous

Teatersport eller sminke og hår? Bli med på kurs i august!

Next
Next

The Show Must Go Online - klar for offentligheten!