Teatersport eller sminke og hår? Bli med på kurs i august!

Vi har fortsatt noen få ledige plasser til sommerens to siste kurs, i Teatersport og Teatersminke og hår. Aldersgrensene er utvidet og prisen er dessuten redusert til et minimum! For kun 350 kroner kan du altså utfordre din egen spontanitet og kreativitet gjennom teatersport eller du kan bli en reser på teatersminke og hårstyling. Sikre deg en plass ved å sende inn påmeldingen allerede i dag! Vi håper å se deg på kurs i august.

 
Teatersport.png

Teatersport
14-30 år

7.-9. august 2020

Sted: Fabrikken på Lade
Pris:
350 kroner
Instruktør:
Espen Anthun Børø

Kursbeskrivelse:
Teatersport er improvisert teater - uten manus. I tillegg til å være en underholdende kunstform, er teatersport en utbredt form for skuespillertrening. Og det er både moro å drive med og moro å se på! 

 De viktigste temaene vi skal fordype oss i på dette kurset er: 

- Spontanitet og kreativitet. Vi forsøker å gjennomskue de mekanismene som kan hindre oss i å være skapende mennesker, og være kreative og frie på scenen - og stake ut veier forbi disse hindringene. 

- Hva betyr det å akseptere, og hva betyr det å blokkere? Vi skal øve på å lære oss å bruke vår første idé og samtidig akseptere andres idéer og innspill. 

- Historiefortelling (narrative skills). Hva gjør en historie spennende? 

- «Status» som dramatisk virkemiddel. 

- Kunstnerisk mot. Du får øve på å slippe deg løs og bli modigere som skuespiller eller musikalartist! I teatersport og improvisasjon kan jo alt skje… for det er jo ikke noe manus! 

Timeplan:
Fredag 7. august, 18.00 - 21.00
Lørdag 8. august, 11:00-15:00
Søndag 9. august, 12:00-16:00
Hvis det er stemning for det lager vi en “arbeidsvisning” for familie og venner. Dette bestemmes i felleskap i løpet av søndagen.

 
Sminkekurs.png

Teatersminke og hår
fra 14 år

13.-14. august 2020

Sted: Fabrikken på Lade
Pris:
350 kroner
Instruktør:
Leo Thörn

Kursbeskrivelse:
Enhver musikalteaterproduksjon trenger en dyktig sminkør og hårstylist. I Musikalfabrikken trenger vi faktisk flere, og da er vi heldige som har Leo Thörn som kan hjelpe oss med opplæringen! 

Leo har sitt virke som maskør og parykkmaker hos Teateratelier, og har oppdrag fra fra både teater- og filmverdenen. Selv om Leo i høy grad jobber opp mot den profesjonelle kulturen, har hun et varmt hjerte for ungdom og det frie/frivillige feltet. 

Leo vil tilpasse innholdet på kurset etter deltakernes nivå og ønsker - her har vi rom for både nybegynner og viderekomne. Karaktersminke, parykk, hårstyling - her kan alt skje!

Dette kurset har ingen øvre aldersgrense - vi blir veldig glade dersom foreldre/voksne også har lyst til å være med! 

Timeplan:
Torsdag 13. august, 11:00-15:00
Fredag 14. august, 11:00-15:00

Previous
Previous

Ledige plasser på babysang

Next
Next

Hurra - til høsten åpner vi dørene for de aller minste!