Ledige plasser på babysang

Babysang_plakat.jpg

Høsten 2020 lanserer vi hele 3 nye undervisningstilbud hvorav babysang er utgjør ett av disse tilbudene. Sammen med barnas foreldre synger vi sanger og tar i bruk enkle rytmeinstrumenter. Målet er å styrke barnets undring og utforskertrang, oppmerksomhet og fantasi. Musikalske og rytmiske aktiviteter i samspill med andre vil dessuten være med på utvikle språk, motorikk og sosial kompetanse. Sikre deg plass - send oss en påmelding i dag!

NØKKELINFORMASJON:

  • Aktivitetstilbud for våre aller nyeste verdensborgere, 0-1 år.

  • Kjernetid på mandager fra kl. 11:00-11:40*

  • Tidsramme på 35-40 minutter

  • Undervisning i Musikalfabrikkens lokaler, Hundremeterskogen, på Lade

  • Plass til maks 12 håpefulle samt deres mor og/eller far.

  • Semesteravgift: 1 290 kroner pr. semester

*Etter sangstunden vil det være mulighet for sosialt samvær og en kaffekopp frem til kl. 12:30. Ta med matpakke, vi spanderer kaffe!

Til å lede gruppene har vi vært så heldige å få med oss Jeanette Paulsen som har mange års erfaring i å jobbe med denne aldersgruppen. Jeanette byr på sang, bevegelse og bruk av musikkinstrumenter der lek, samspill, lytting og musikkglede står sentralt. Vi gjør oppmerksom på at dette undervisningstilbudet er å regne som et kurs, med 12 undervisningsdager i løpet av høsten og 16 i løpet av våren. Først ved fylte 4 år kan man få fast elevplass i Musikalfabrikken. Barn i aldersgruppen 0-3 år deltar ikke i Musikalfabrikkens produksjoner og opptredener, men det vil naturligvis arrangeres egne avslutninger internt i gruppene.

Ved å sende inn kurspåmelding til babysang samtykker du i at barnet ditt regnes som medlem av Musikalfabrikken ut det aktuelle semesteret. Som medlem vil barnet ditt ha prioritert plass i semesteret som følger (kursdel II) og dessuten ha førsterett ved en eventuell senere søknad om fast elevplass.

Previous
Previous

Steppekurs i høstferien - wow!

Next
Next

Teatersport eller sminke og hår? Bli med på kurs i august!