Sjekk ut vårt nye teatertilbud for voksne!

Teatergruppe_voksne.png

Savner du et teatertilbud for voksne i Trondheim? Vi har nemlig hørt at det er flere voksne der ute som har kjempelyst til å jobbe med karakterarbeid, improvisasjon og utdrag fra større eller mindre teaterstykker. Kanskje du er interessert i å være med i hovedproduksjonene våre også etter hvert? Til høsten starter vi opp en egen voksengruppe for deg som har fylt 20 år eller mer. Og da mener vi også deg som har fylt 29 år for både første, tolvte og tredevte gang. Bli med i Fabrikkteateret da vel!

Fabrikkteateret ledes av teaterpedagog, sceneinstruktør og skuespiller Espen Anthun Børø som har lang fartstid innen sitt fagfelt. Du kjenner ham kanskje fra Rabarbrateateret der han har virket både som skuespiller og regissør helt siden oppstarten i 2010.

Voksengruppa har ikke fokus på sang og musikkteater, men er designet for deg som ønsker:
- En meningsfull fritidsaktivitet der selvutfoldelse, kreativitet, spontanitet og lekenhet står sentralt
- Å bli bedre kjent med deg selv gjennom å teste og utfordre egne grenser
- Å utforske eget følelsesregister, jobbe fysisk og improvisere frem en scenisk sekvens ut av det blå
- Å jobbe med karakterer og skape kjemi mellom deg selv og motspillerne dine
- Å jobbe med monologer, dialoger og større eller mindre utdrag fra teaterlitteraturen

I første omgang legges det vekt på en utforskende tilnærming til teaterarbeidet, der prosessen utkrystalliserer seg som langt viktigere enn produktet. Dersom vi ser at gruppen er klar for å jobbe målrettet mot en større visning/forestilling vil vi helt klart tilpasse innhold og målsetninger der etter. De som har lyst vil også få mulighet til å delta på audition for Musikalfabrikkens hovedproduksjoner. Veldig ofte er det med voksenpersoner i stykkene vi setter opp og da kan det hende at vi søker etter nettopp deg. I voksengruppa stilles det ingen krav til forkunnskaper eller tidligere scenisk erfaring.

Høstsemesteret består av 12 øvelser, mens vårsemesteret er noe lenger med 16 øvelser. Vi følger skoleruta og har ferie i samme periode som skolene. Voksengruppa deltar i utgangspunktet ikke i Musikalfabrikkens produksjoner og opptredener, men vi er absolutt åpne for å inkludere voksengruppa i vårt arbeid med barne- og ungdomsgruppene dersom gruppa selv ønsker dette. Har du noen tanker om akkurat dette må du gjerne dele dem med oss i søknadsskjemaet som du finner ved å trykke på den gule knappen nedenfor.

UNDERVISNINGSDETALJER:

Tidspunkt: Torsdager fra kl. 19:00-21:00 (eventuelt tirsdager kl.19:30-21:30 eller onsdager kl. 20:00-22:00)
Sted: Musikalfabrikkens lokaler på Lade, Glee-salen (2. etasje)
Maks antall plasser: 12
Ordinær pris: 1 690 kroner pr. semester
Earlybird-pris: 1 490 kroner for høstsemesteret*

* gjelder ved påmelding FØR 10. juli 2020

SISTE NYTT (30.06.2020)
Vi har nådd makskapasiteten på 36 deltakere. Alle som sender inn søknad fra og med i dag vil bli satt på venteliste. Fortvil ikke - det er fortsatt mulig å sende inn søknad til oss. Hvem vet - kanskje vi lanserer en fjerde gruppe. I skrivende stund har vi sendt en e-post til de 36 første som sendte inn søknad til oss. De har fått beskjed om å svare på hvilke av dagene de har anledning til å øve. Dersom det skulle oppstå noen kollisjoner i denne prosessen vi vi tilby plass til de som står på venteliste i prioritert rekkefølge etter søknadstidspunkt.

SISTE NYTT (29.06.2020)
Interessen for Fabrikkteateret har vært helt overveldende og på bare 4 dager har 34 voksne meldt seg inn! Det betyr at vi er nødt til å dele dere inn i 3 grupper for at innholdet i timene skal bli best mulig. Øvingstiden til gruppe 2 vil bli lagt til tirsdager i tidsrommet 19:30-21:30 (Dirty Dancing-salen, 1. etasje), og øvingstiden til gruppe 3 vil bli lagt til onsdager i tidsrommet 20:00-22:00 (Glee-salen, 2- etasje). I løpet av uken kommer vi til å sende ut en e-post der dere blir bedt om å svare på hvilke av dagene dere kan/ikke kan. Forhåpentligvis er det flere som kan alle dager, eller i hvert fall to av dagene slik at vi får kabalen til å gå opp. Helt til slutt: I denne omgang setter vi en grense på maks 36 deltakere til sammen. Søkere som sender inn søknad etter dette vil bli satt på venteliste.

Previous
Previous

Takk til alle våre sponsorer!

Next
Next

Audition til Rockeulven