Vårt team


Grethe Kosberg 
Daglig leder og skaper av Musikalfabrikken

E-post: grethe.kosberg@musikalfabrikken.no

Grethe er utdannet sosialantropolog og har blant annet bakgrunn fra frivillige organisasjoner der hun har jobbet som organisasjons- og aktivitetskonsulent. I utviklingen av Musikalfabrikken trekker hun veksler på sin lange erfaring fra organisajonsutvikling. Grethe var selv en aktiv del av flere amatørteatermiljø i barne- og ungdomsårene, og har medvirket i flere musikaler. I voksen alder begynte hun gjennom jobben med organisasjonsbygging å selv instruere barneteatergrupper, noe hun har fortsatt å gjøre de siste 18 årene. I tillegg til å være administrativ leder og ha det overordnede ansvaret for alt som skjer i regi av Musikalfabrikken, underviser hun også en av øvingsgruppene.

 


Christina Rørvik Søhol

Regissør, produsent og dramapedagog 

Christina har en mastergrad i drama og teater fra NTNU, og fullfører 2019 en tilleggsutdannelse i PPU. Christina har hatt interesse for teater og musikk siden hun var liten, og har utøvet, studert og jobbet med kunstfaget drama og teater så lenge hun kan huske. I Trondheim har Christina jobbet med ulike former av teater: Hun har vært instruktør for Lademoen Jubateater de siste tre årene, anvendt teater i integrering av flyktninger, og regissert Noras søstre som ble spilt på Teaterhuset Avant Garden i forbindelse med Den internasjonale dagen for avskaffelse av vold mot kvinner i 2016. I sin praktisk-teoretiske master fokuserte Christina på regissørens arbeid og prøvemodellen i prosessen/skapelsen av en ungdomsteaterforestilling. Hun har også fullført Propellens teatrets Produsent- og inspisientkurs, våren 2016.

Christina er pedagog for gruppene Pippi, Oliver, Cosette og Oliver.

Christina er regissør på musikalen «13» som har premiere i Olavshallen 13. juni 2020.

 


Ingrid Eggen
Sanger, sangpedagog og dirigent

Ingrid er utdannet sanger og sangpedagog (Complete Vocal institute). Master i musikk og ensebleledelse, bachelor i faglærer i musikk samt joik ved Nord universitet/Høgskolen i Nord-Trønderlag. Har også studert rytmisk korledelse ved Jyske musikkonservatorie. Har deltatt i flere produksjoner med Opera di Setra, Opera Trøndelag, Studio O, Tylldalspelet samt ulike konsertproduksjoner over hele landet. Ingrid underviser både barn og voksne i kurskonseptet «Alle kan synge avd.Trondheim», har privatelever, samt holder kor og sangworkshops i tillegg til utøvende virksomhet.

Har mottatt Sparebanken Hedmark sitt talentstipend i 2015, 2016 og 2017.

Les mer om Ingrid på hennes hjemmeside: www.ingrideggen.com

Ingrid er pedagog for gruppene Bambi og Marikken.

 


Cathrine Hoem
Regissør og dramapedagog
Cathrine har siden tidlig i tenårene drevet med ulike former for teater. Hun har vært med på DUS (Den Unge Scene), vært aktiv i Rauma-revyen, spilt i dokumentarfilm og vært med å sette opp West Side Story med dramalinja på Fagerlia VGS. Dermed gikk det som det gikk – hun utdannet seg til dramapedagog!
I Trondheim har Cathrine vært med på å starte og drive improgruppa IMPROschmimpro, en aktiv gruppe som gjør forestillinger flere ganger i måneden. Hun har erfaring med improformer som Harolds Longorm, Gorillateater, Teatersport og Murder she improvised.
I studietiden var hun dessuten medlemm av Studentersamfundets Interne Teater, både som regissør og skuespiller. Hun har blant annet regissert Den skallede sangerinnen og stod selv på scenen i Hei, ny dag (en Knutsen og Ludviksen-musikal) og Hjem, kjære hjem av Andreas Garfield.
Cathrine er pedagog for gruppene Emil, Elsa, Simba og Tingeling.

Michelle Isabella Bjerkli
Regissør, sanger og sangpedagog
Michelle er født og oppvokst i Nordland, og har der utfoldet seg i musikkens verden. Musikerkarrieren startet i korps, hvor hun spilte både kornett og klarinett. Men snart var det interessen for sang som overtok, og fra ungdomsskolen var det sang som gjaldt. Hun gikk musikklinja på Bodø vgs, og etter å ha vært med på oppsetning av musikalen Hair, og å hatt hovedrollen i den egenproduserte musikalen «Der ute», ble interessen for musikal vekket.
På musikkteaterlinja på Ringerike folkehøgskole spilte hun i Oliver! og Jungelboken! Så gikk veien til musikallinja på Bårdar Akademiet, og deretter til bachelorutdanninga «Faglærer i musikk ved Nord Universitet, hvor hun utdannet seg til sangpedagog.
Høsten 2016 begynte Michelle på en master i «Musikk og ensembleledelse», hvor hun forsker på og skriver om regi av musikalteater. Hun er også utøvende sanger under artistnavnet Elleli.
Michelle er pedagog for gruppene Fame, Footloose, TUV junior og TUV senior.
Michelle er sammen med Christer sangpedagog for Musikalfabrikkens vokalgruppe.

Linda Johansen
Koreograf og dansepedagog
Linda er født og oppvokst i Trondheim. Hun er utdannet danser og adjunkt ved Kunsthøgskolen i Oslo, først med en bachelor i jazzdans og deretter med tilleggutdannelse i PPU.
Under og etter utdanning har Linda jobbet som frilansdanser, dansepedagog og koreograf. Hun har bl.a. medvirket i Opera Olav Engelbrektson på Steinvikholmen, FIX med Kompani Trondheim og TSO Musikkteater sin oppsetning av Czardasfyrstinnen, der hun også var koreograf.
Linda har jobbet flere år som dansepedagog både i Oslo og i Trondheim og omegn. Hun jobber nå som danser i Kompani Trondheim i tillegg til å undervise og koreografere for Musikalfabrikken.
Linda er koreograf på familiemusikalen Annie, med premiere i Olavshallen 28. november.
Linda var også koreograf på Jungelboken, som Musikalfabrikken satte opp i april 2018.

 chris-2
Christer T. Aannestad
Freelance scenekunstner og dramapedagog
Christer har en bachelorgrad i klassisk utøvende sang og musikkpedagogikk fra NTNU – Institutt for musikk (tidligere musikkonservatoriet) i Trondheim, samt en 3-årig dimplomutdannelse i Komplett sangteknikk fra Complete Vocal Institute i København. I tillegg har han en mastergrad i kunstfagdidaktikk fra NTNU – Program for lærerutdanning. I masteroppgaven tok han for seg sangelevers motivasjon i videregående opplæring.
Til vanlig jobber Christer som sangpedagog for Orkdal kulturskole, samt som frilans sanginstruktør og utøver. De senere årene har han blant annet vært instruktør for SommerSangUka og VinterSangHelgen (Ung i kor, Midt-Norge) der konsert- og musikkteaterproduksjon har stått i sentrum. Han har også produsert og medvirket i Den kulturelle spaserstokken med «Vår beste dag – en hyllestkonsert til Erik Bye», samt barneforestillingen «Spling, Splang, Pianosang».
Christer er sammen med Michelle sangpedagog for Musikalfabrikkens vokalgruppe.
Han er musikalsk ansvarlig for familiemusikalen Annie, med premiere i Olavshallen 28. november. Her spiller han dessuten den eksentriske ungkaren Mr. Warbucks.

Rebecka Lange
Freelance danser, koreograf og pedagog
Rebecka har gått bachelorprogrammet i dans med integrert PPU ved Universitetet i Stavanger. Under høsten 2013 tok hun fordypning i moderne/tanzteater ved Fontys Hogeschool voor de kunsten i Tilburg, Nederland. Etter endt utdanning tok hun også sertifisering som Yogainstruktør i India. Nå jobber hun freelance som dansekunstner, koreograf og pedagog i Trondheim. Hun har tidligere undervist ved Eidsvoll Ballettsenter like utenfor Oslo, men har i nyere tid tatt på seg mer engasjement og undervisning i skolen. I tillegg til å jobbe med egne prosjekter har hun blitt engasjert som danser under blant annet Multiplie Dansefestival, festival Ravnedans i Kristiansand, av Kunsthall Trondheim og TSO. For tiden jobber hun også som miljøterapeut ved Kulturtribunen på Ranheim, under Trondheim Folkebibliotek.
Rebecka har ansvar for gruppene Annie, Matilda, Peter Pan og Mowgli.
Hun er dessuten koreograf på musikalen «13» med premiere i Olavshallen 13. juni 2020, og hadde også en del av koreografien på Jungelboken i april 2018.


Enya Lillevik
Sanger, sangpedagog og dirigent
Enya er fra Vadsø i Finnmark. Hun har holdt på med musikk og teater siden hun var 10 år. Hun gikk på musikklinja ved Alta Videregående Skole med sang som hovedinstrument. Etter videregående tok hun ett år på Musikallinja ved Follo Folkehøgskole, og deretter ett fire-måneders intensivt kurs på Complete Vocal Institute i København. Enya er utdannet Faglærer i Musikk fra Nord Universitet og har i tillegg tatt et årsstudium i Rytmisk Korledelse ved Det Jyske Musikkonservatorium i Aalborg. Ved siden av studiene har Enya jobbet som dirigent for Skogn Barne- og Ungdomskor og Røstad Studentkor, samt undervist sangelever på eget foretak.
Høsten 2017 starter Enya sin treårige diplomutdannelse i vokalteknikk ved Complete Vocal Institute og master i musikk ved Nord Universitet. I tillegg er Enya låtskriver og sanger i bandet RAVNE.
Enya har ansvar for TUV barn.
Enya var musikalsk ansvarlig for Musikalfabrikkens oppsetning av Jungelboken i april 2018.

Trine Elise Gjermstad

Freelance skuespiller, scenekunstner og dramapedagog

Trine ble ferdig med sin praktisk-teoretisk master i drama og teater ved NTNU våren 2018. I forestillingenEr det virkelig virkeligvar hun skuespiller, produsent og dramaturg. I den teoretiske delen av masteren forsket hun i hvordan skuespilleren fungerte som en multikunstner. I 2019 fullfører hun en tilleggsutdannelse i praktisk pedagogisk utdanning.

Tidligere har Trine skuespillerutdanning fra Forstudium i teater i Oslo, Kulturama i Stockholm, samt ett år på skuespillerutdanningen ved Universitet Nord (tidligere HINT), før hun fullførte bacheloren sin i drama og teater ved NTNU, 2016. Ved siden av studiene har hun jobbetfreelance som skuespiller, dramapedagog, regissør og sufflør. For å nevne noe var hun produksjonsassistent og regissør for barna som deltok i forestillingen Arvesølvet(2018) ved Stiklestad Nasjonale Kultursenter, hvor hun tidligere somre har jobbet som skuespiller. Hun har regissert Kompani Hommelviks kortversjon av G. Bizet’s opera Carmen (2018). I 2016 spilte hun i forestillingen Noras søstrepå Teaterhuset Avant Garden i forbindelse med Den internasjonale dagen for avskaffelse av vold mot kvinner. Hun har også jobbet som vikar på dramalinja ved Charlottenlund videregående skole og Sverresborg Folkemuseum. Siden 2014 har hun vært aktiv Trondheims kvinnelige studentersangforening.

Trine er pedagog for gruppene Lotta og Ariel.

 


 

 Ida Klem
Skuespiller

Ida er utdannet ved Teaterhøgskolen og ett år ved København teaterskole. Hun har jobbet på Oslo Nye teater, Riksteatret, Teatret vårt i Molde og Den Nationale scenen i Bergen før hun kom til Trøndelag teater høsten 2016. Hun har holdt kurs i skuespillerteknikk for studenter og har ved siden av teatret trent barn i basket.

Ida holder prosjektbaserte masterclass i teater for oss. Hun bistår oss dessuten med å avholde auditions, samt med rolleutvikling på hovedoppsetninger.


Mai-Britt Wagnild
Frilans scenekunstner, sanger og sangpedagog

Mai-Britt Wagnilds familiære og musikalske bakgrunn er med røtter i den norske og walisiske tradisjonen. Hun er oppvokst i Selbu. Da hun bestemte seg for å satse på en karriere innen sang ble det naturlig for henne å søke nærmere sin mors røtter, hvor hun har utdannet seg på The Royal Welsh College i Wales i tillegg til The Royal Academy of Music i London i klassisk sang, Opera og Musikkteater. Videre har hun studert praktisk pedagogikk ved NTNU i Trondheim og fordypet seg i forholdet mellom kropp og sang i Timani.

Hun har for tiden en deltidsstilling som sanglærer og timanilærer ved Heimdal videregående skole og ut over dette så jobber hun som ideskaper, forteller, produsent, foredragsholder og sanger i sitt eget firma, MVocals.

De prosjektene hun har vært med på å skape er Den ekte kvinnenIs-slottetOh, night how long you are og Arthur og den forsvunne sangen.

Mai-Britt har også samarbeidet og jobbet som solist med Trondheimssolistene, Trøndelag Orkesterforening, Trondheim Symfoniorkesters Vokalensemble og Opera Trøndelag og hatt konserter og sunget på ulike festivaler i Norge, Wales så vel som Nederland.

Les mer OM Mai-Britt på http://wagnild.co


Tale Vang Ellefsen
Frilansmusiker og kulturskolepedagog

Tale er født og oppvokst i Trondheim. Hun er utdannet faglærer i musikk med hovedinstrument fiolin ved Høgskolen i Nord-Trøndelag (nå Nord Universitet), og med videreutdanning i Musikkproduksjon og Komponering for Scene, Film og T.V

Under og etter utdanning har Tale jobbet som frilansmusiker og pedagog, og underviser i både piano og fiolin. Hennes nedslagsfelt er særdeles bredt, hun er blant annet fiolinist, låtskriver, komponist og musikkansvarlig for Kong Arthurspelet, festivalsjef for Feminalen og fast halvdel i duoen Croí.

Tale har også siden hun satte opp sin første forestilling, Den Uendelige Historie, på barneskolen med eget manus og egen regi hatt stor interesse av teater og musikkteater.

 


Beatriz Vega
Grafisk design og illustrasjon
Opprinnelig fra Puerto Rico i Karibbia, og bringer med seg alle fargekart fra hjemlige trakter.
Spesialisert innenfor kunst, design, grafikk og musikk.