Vårt team


Grethe Kosberg 
Daglig leder og skaper av Musikalfabrikken

E-post: grethe.kosberg@musikalfabrikken.no

Grethe er utdannet sosialantropolog og har blant annet bakgrunn fra frivillige organisasjoner der hun har jobbet som organisasjons- og aktivitetskonsulent. I utviklingen av Musikalfabrikken trekker hun veksler på sin lange erfaring fra organisajonsutvikling. Grethe var selv en aktiv del av flere amatørteatermiljø i barne- og ungdomsårene, og har medvirket i flere musikaler. I voksen alder begynte hun gjennom jobben med organisasjonsbygging å selv instruere barneteatergrupper, noe hun har fortsatt å gjøre de siste 20 årene. I tillegg til å være administrativ leder og ha det overordnede ansvaret for alt som skjer i regi av Musikalfabrikken, er hun også produsent på Musikalfabrikkens hovedproduksjoner.


Christer T. Aannestad
Koordinator/produsent for Musikalfabrikken
Frilans sangpedagog, foredragsholder og scenekunstner

E-post: christer@musikalfabrikken.no

Christer er utdannet sanger og pedagog ved NTNU – Institutt for musikk i Trondheim. Han har også en 3-årig dimplomutdannelse i Komplett sangteknikk fra Complete Vocal Institute i København, samt en mastergrad i kunstfagdidaktikk fra NTNU – Program for lærerutdanning. Sommeren 2019 fullførte han dessuten sitt andre studieår i Timani ved Institutt for musikerhelse og bevegelse i Oslo.

Jobbhverdagen til Christer er svært allsidig og består blant annet av privatundervisning i sang, sangpedagogiske oppdrag for korensembler, kursvirksomhet for bedrifter og festivaler, samt flere utøveroppdrag. Høsten 2019 startet han dessuten i 50 % stilling som koordinator og produsent for Musikalfabrikken. Han debuterer i rollen som den eksentriske ungkaren Mr. Warbucks med premiere i Olavshallen den 28. november, og har musikalsk ansvar for samme forestilling. For øvrig har han takket ja til å være sangpedagog for «Jesus Christ Superstar» som har premiere på Trøndelag Teater på nyåret. Sammen med Michelle leder han Musikalfabrikkens vokalgruppe som har fokus på solistiske musikallåter, samt ensemblenummer med høy vanskelighetsgrad.

Les mer om Christer på www.cavocalarts.no


Christina Rørvik Søhol
Regissør, produsent og drama- og teaterpedagog 

Christina kommer fra Hole i Buskerud og er utdannet lektor i drama og teater. Hun har en mastergrad i drama og teater fra NTNU med etterutdannelsen Praktisk-pedagogisk utdanning Christina har hatt interesse for teater og musikalteater så lenge hun kan huske. Hun har utøvet, studert og jobbet med kunstfaget drama og teater på ulike arenaer. I Trondheim har hun vært instruktør for Lademoen Jubateater i tre år, anvendt teater i integrering og inkludering av flyktninger, og regissert ulike teaterstykker med ulike målgrupper. Hun sitter som leder for Drama- og teaterpedagogene i Trøndelag. Arbeidet med barn og unge er det Christina trives best med, og hun syns det er givende å være med på barns utvikling både sosialt, personlig og scenisk gjennom sang, dans og teater.

Christina er pedagog for gruppene Cosette, Aladdin, Bagheera, Pippi og Oliver.

Christina er regissør på musikalen «13» som har premiere i Olavshallen 13. juni 2020.


Cathrine Hoem
Regissør og dramapedagog
Cathrine har siden tidlig i tenårene drevet med ulike former for teater. Hun har vært med på DUS (Den Unge Scene), vært aktiv i Rauma-revyen, spilt i dokumentarfilm og vært med å sette opp West Side Story med dramalinja på Fagerlia VGS. Dermed gikk det som det gikk – hun utdannet seg til dramapedagog!
I Trondheim har Cathrine vært med på å starte og drive improgruppa IMPROschmimpro, en aktiv gruppe som gjør forestillinger flere ganger i måneden. Hun har erfaring med improformer som Harolds Longorm, Gorillateater, Teatersport og Murder she improvised.
I studietiden var hun dessuten medlem av Studentersamfundets Interne Teater, både som regissør og skuespiller. Hun har blant annet regissert Den skallede sangerinnen og stod selv på scenen i Hei, ny dag (en Knutsen og Ludviksen-musikal) og Hjem, kjære hjem av Andreas Garfield.
Cathrine er pedagog for gruppa Tarzan.

Michelle Bjerkli

Freelance sanger, sangpedagog og dirigent

Michelle er fra Fauske/Bodø, og begynte der i tidlig alder å utfolde seg i musikkens verden. Musikerkarrieren startet i korps, hvor hun spilte både kornett og klarinett. Blåseinstrumentene ble etter hvert byttet ut med sang, og fra hun startet på musikklinja på Bodø VGS, var det sang som gjaldt. Etter å ha vært med i oppsetning av musikalen «Hair» som 17-åring, ble for alvor interessen for musikal vekket, og «Musikk- og teaterlinja» på Ringerike folkehøgskole ble derfor et naturlig valg etter videregående. Deretter startet utdanningsløpet, som først gikk til Musikallinja på Bårdar Akademiet, hvorpå videre til Nord Universitet og en Bachelor i «faglærerutdanning i musikk» med sang som hovedinstrument, og til slutt en master i «Musikk- og ensembleledelse». Masteroppgaven ferdigstilles nå, og Michelle forsker på og skriver om musikalsang.
I tillegg har hun utdannelse i rytmisk korledelse fra det Jyske musikkonservatoriet i Aalborg.Michelle jobber som freelance sanger og sangpedagog, og holder stadig kurs i sang og musikal, både i Trøndelag og andre landsdeler. Hver sommer jobber hun også som instruktør på «Sommersanguka» i regi av Ung i Kor Midt. Der har hun tidligere år vært med som koreograf/danselærer, men gikk fra 2019 over til å være med som sangpedagog.

Michelle er pedagog for gruppene TUV senior, TUV junior, Fame og Footloose, og er sammen med Christer sangpedagog for Vokalgruppa.
Michelle er musikalsk leder for musikalen «13» som har premiere i Olavshallen 13. juni 2020, og var musikalsk leder for «Hairspray» da den ble satt opp våren 2019.
Michelle har permisjon våren 2019.

Linda Johansen
Koreograf og dansepedagog
Linda er født og oppvokst i Trondheim. Hun er utdannet danser og adjunkt ved Kunsthøgskolen i Oslo, først med en bachelor i jazzdans og deretter med tilleggutdannelse i PPU.
Under og etter utdanning har Linda jobbet som frilansdanser, dansepedagog og koreograf. Hun har bl.a. medvirket i Opera Olav Engelbrektson på Steinvikholmen, FIX med Kompani Trondheim og TSO Musikkteater sin oppsetning av Czardasfyrstinnen, der hun også var koreograf.
Linda har jobbet flere år som dansepedagog både i Oslo og i Trondheim og omegn. Hun jobber nå som danser i Kompani Trondheim i tillegg til å undervise og koreografere for Musikalfabrikken.
Linda er koreograf på familiemusikalen Annie, med premiere i Olavshallen 28. november.
Hun var også koreograf på Jungelboken, som Musikalfabrikken satte opp i april 2018.
Linda er pedagog for gruppene Marikken og Shrek.

Rebecka Lange
Dansekunstner, koreograf og pedagog
Rebecka jobber som koreograf og pedagog ved Musikalfabrikken og har hovedsakelig bakgrunn innen dans. Hun har gått bachelorprogrammet i dans med integrert PPU ved Universitetet i Stavanger, og tok under høsten 2013 fordypning i moderne/tanzteater ved Fontys Hogeschool voor de kunsten i Tilburg, Nederland. Etter endt utdanning tok hun også sertifisering som Yogainstruktør i India.Nå jobber hun som dansekunstner, koreograf og pedagog med base i Trondheim. Rebecka jobber ved Kulturskolen i Trondheim i tillegg til Musikalfabrikken, og når hun ikke er opptatt som koreograf eller pedagog så jobber hun som utøvende dansekunstner for blant andre Panta Rei Danseteater basert i Oslo. Hun er også en av grunnleggerne av Montage Dansekompani som holder til i Trondheim. Www.montagedansekompani.no

Rebecka har ansvar for gruppene Annie, Matilda, Peter Pan og Mowgli.

Rebecka er koreograf på musikalen «13» med premiere i Olavshallen 13. juni 2020, og hadde koreografisk ansvar for Hairspray i 2019 og en del av koreografien på Jungelboken i april 2018.


Enya Lillevik
Sanger, sangpedagog og dirigent
Enya er fra Vadsø i Finnmark. Hun har holdt på med musikk og teater siden hun var 10 år. Hun gikk på musikklinja ved Alta Videregående Skole med sang som hovedinstrument. Etter videregående tok hun ett år på Musikallinja ved Follo Folkehøgskole, og deretter ett fire-måneders intensivt kurs på Complete Vocal Institute i København. Enya er utdannet Faglærer i Musikk fra Nord Universitet og har i tillegg tatt et årsstudium i Rytmisk Korledelse ved Det Jyske Musikkonservatorium i Aalborg. Ved siden av studiene har Enya jobbet som dirigent for Skogn Barne- og Ungdomskor og Røstad Studentkor, samt undervist sangelever på eget foretak.
Høsten 2017 starter Enya sin treårige diplomutdannelse i vokalteknikk ved Complete Vocal Institute og master i musikk ved Nord Universitet. I tillegg er Enya låtskriver og sanger i bandet RAVNE.
Enya har ansvar for TUV barn.
Enya var musikalsk ansvarlig for Musikalfabrikkens oppsetning av Jungelboken i april 2018.

Trine Elise Gjermstad

Freelance skuespiller, scenekunstner og dramapedagog

Trine ble ferdig med sin praktisk-teoretisk master i drama og teater ved NTNU våren 2018. I forestillingen Er det virkelig virkelig var hun skuespiller, produsent og dramaturg. I den teoretiske delen av masteren forsket hun i hvordan skuespilleren fungerte som en multikunstner. I 2019 fullførte hun en tilleggsutdannelse i praktisk pedagogisk utdanning.

Tidligere har Trine skuespillerutdanning fra Forstudium i teater i Oslo, Kulturama i Stockholm, samt ett år på skuespillerutdanningen ved Universitet Nord (tidligere HINT), før hun fullførte en bachelor i drama og teater ved NTNU, 2016. Ved siden av studiene har hun jobbet freelance som skuespiller, dramapedagog, regissør og sufflør. For å nevne noe var hun produksjonsassistent og regissør for barna som deltok i forestillingen Arvesølvet(2018) ved Stiklestad Nasjonale Kultursenter, hvor hun tidligere har jobbet som skuespiller. I 2016 spilte hun i forestillingen Noras søstre på Teaterhuset Avant Garden i forbindelse med Den internasjonale dagen for avskaffelse av vold mot kvinner. Hun har regissert Kompani Hommelviks kortversjon av G. Bizet’s opera Carmen (2018). I tillegg til å være dramapedagog for Musikalfabrikken jobber hun som vikar på dramalinja ved Inderøy videregående skole og museumspedagog for Sverresborg Trøndelag Folkemuseum. Siden 2014 har hun vært aktiv Trondheims kvinnelige studentersangforening.

Trine er pedagog for gruppene Lotta, Ariel, Dumbo, Baloo og Pinocchio.


Henriette Urke Kittelsen

Dramapedagog og fotograf

Henriette har en bachelor- og mastergrad i Drama og Teater fra NTNU i Trondheim. Gjennom studiene i drama og teater har hun fått erfare forskjellige produksjoner som både skuespiller, produsent, regissør og manusforfatter. I hennes masteroppgave utforsket hun hvordan man kan bruke humor som et virkemiddel på scenen og lagde en humoristisk solo-forestilling som hun selv forfattet, produserte og var skuespiller i. Hun har i tillegg en  praktisk-pedagogisk utdanning (PPU) ved NTNU og har arbeidet som dramalærer på dramalinjen ved Skeisvang Videregående skole i Haugesund. For tiden studerer Henriette ved Norsk Fotofagskole for å bli fotograf.

Henriette har ansvar for gruppene Emil, Elsa, Simba og Tingeling.


 
Kristin Lundemo Overøye
Freelance skuespiller, scenekunstner og musiker
Kristin er født og oppvokst i Trondheim, og har drevet med teater og musikk siden ung alder. Hun har utdanning i musikalteater fra Bårdar Akademiet i Oslo og en Bachelor i Actor Musicianship fra Rose Bruford College of Theatre and Performance i London. Kristin har derfor jobbet mye i krysningspunktet mellom teater og musikk – vært med på å utvikle nytt musikkteater, arrangert workshops for barn og arrangert og komponert musikk for scenen.

I tillegg til å undervise for Musikalfabrikken jobber Kristin som frilans skuespiller og musiker i Trondheim. Her har hun bl.a. medvirket i prosjekter som konserten «Lina Sandell i ny drakt» og forestillinga «Skapinga» under Orgelfest 2019. »

Kristin har ansvar for gruppa Bambi.


 Ida Klem
Skuespiller

Ida er utdannet ved Teaterhøgskolen og ett år ved København teaterskole. Hun har jobbet på Oslo Nye teater, Riksteatret, Teatret vårt i Molde og Den Nationale scenen i Bergen før hun kom til Trøndelag teater høsten 2016. Hun har holdt kurs i skuespillerteknikk for studenter og har ved siden av teatret trent barn i basket.

Ida holder prosjektbaserte masterclass i teater for oss. Hun bistår oss dessuten med å avholde auditions, samt med rolleutvikling på hovedoppsetninger.