HURRA! Annie returnerer til Olavshallen!

Fire nye forestillinger på Annie!

Forestillingene i november og desember i fjor var utsolgt allerede i mars, og mange hundre stod på venteliste for å se denne koselige familiemusikalen, fullspekket av musikk og dans og gnistrende skuespill. Nå byr muligheten seg på nytt!

Bare to måneder gammel blir Annie funnet på trappen til New Yorks kommunale barnehjem. Der vokser hun opp under kummerlige forhold sammen med flere andre barn, for ikke å glemme den grusomme bestyrerinnen Miss Hannigan. Det nærmer seg jul i Annies tolvte leveår da hun er så heldig å få tilbringe høytiden hos mangemilliardæren Mr. Warbucks. I samarbeid med F.B.I. tar han opp jakten på foreldrene hennes. Den elleville jakten tar en uventet vending, og forandrer Annies liv for alltid…

Kjøp billetter til «Annie» her!

Annie: Ida Hassel Pedersen (lørdag) og Kristine Sølvberg Hagen (søndag)

Miss Hannigan: Evy Kasseth Røsten

Mr. Warbucks: Christer T. Aannestad

President Roosevelt: Ola Fjellvikås

Hunden Sandy: Tira

+ barn og ungdommer fra Musikalfabrikken

Regissør: Ole Christian Øen

Musikalsk ansvarlig: Christer T. Aannestad

Kapellmester: Torbjørn Kobberstad

Koreograf: Linda Johansen

Produsent: Grethe Kosberg