Musikal 24. – 26. juni (8 – 13 år) FULLT

Liker du å synge, danse og spille skuespill? Har du et ønske om å lære mer om musikal? Lyst til å stå på en scene og være med i større og mindre ensemblenummer? Kanskje du vil synge solo? Da er dette noe for deg!

To av våre dyktige pedagoger tilbyr i sommerferien en musikalworkshop av høy kvalitet. Kurset byr på totalt 15 timer med individuell sangundervisning, sangundervisning i grupper, dansing, teaterteknikk og -improvisasjon. Deltagerne vil bli gruppert etter alder, for tilpasning av innhold og nivå. Siste kursdag avsluttes med en forestilling for familie og venner, hvor man får vise fram det man har jobbet med.

 

Mandag 24. juni 11.00 – 16.00

Tirsdag 25. juni 11.00 – 16.00

Onsdag 26. juni 11.00 – 16.00 + forestilling kl. 16.30

 

Kursavgift 1200,- (1050,- ved påmelding innen 1. juni)

Maks 25 plasser, minimum 10 deltagere for at kurset skal arrangeres.

Påmeldingsfrist 18. juni, til michellebjerkli@gmail.com eller enyalillevik@gmail.com

Ved påmelding må denne informasjonen oppgis: Navn og alder på deltaker samt foresattes telefonnummer.  Merk e-posten med «Musikal»

Kurset går på Lade, i Håkon VIIs gate 4. Nærmere beskrivelse av adkomst sendes de påmeldte senest én uke før kurset starter.

 

Om kursholderne:

Enya Lilleviks utdanning startet på Follo Folkehøgskole ved musikallinjen. Hun tok deretter sangkurs ved Complete Vocal Institute i København. Veien videre gikk til Nord Universitet og bachelor i Faglærer Musikk. Ved samme universitet tar hun nå også en mastergrad i musikk- og ensembleledelse. Enya er i tillegg på sitt andre år på en 3-årige diplomutdannelse i sangteknikk ved Complete Vocal Institute. Enya jobber som sangpedagog og musikalpedagog for Musikalfabrikken i Trondheim, og i eget virke. 

Michelle Bjerklis utdanning startet på Ringerike Folkehøgskole ved musikk- og teaterlinjen, deretter på musikaldans ved Bårdar Akademiet i Oslo. Veien videre gikk til Nord Universitet og bachelor i Faglærer Musikk. Nå ferdigstiller hun en mastergrad i musikk- og ensembleledelse, med masteroppgave om musikalsang – også ved Nord Universitet. Michelle har jobbet som sangpedagog i flere år, og jobber nå som sangpedagog/musikalpedagog, og er musikalsk leder for «13 – the musical» for Musikalfabrikken i Trondheim, samt at hun er sanger og pedagog i eget virke.