Vokal 27. – 28. juni (8 – 13 år) FULLT

Det er sommerferie fra skolen – hva er vel bedre enn å starte denne med en sang-workshop, og dessuten få noen nye venner?

I løpet av disse dagene skal vi øve inn sanger i full gruppe, i mindre grupper samt solosanger. Eller kanskje en duett for den som ikke er helt trygg på å synge helt alene? Kurset passer for alle, uansett tidligere erfaring med sang.

På kurset får man lære om forskjellige sangteknikker man kan få bruk for man synger. Kanskje ønsker du å lære og synge litt sterkere, eller kanskje har du lyst å få til å synge med mørkere eller lysere klang? Ønsker du å lære deg å kontrollere pusten din bedre når du synger? Eller vet du kanskje ikke hva du kunne tenkt deg å lære deg med egen stemme? Stemmen din har et helt hav av muligheter, og de mulighetene kan jeg hjelpe deg å finne!

Når man skal framføre en sang så er det også viktig med formidling. Hvordan kan man fortelle publikum hva man synger om – på måter som ikke handler om tekst og sangstemme? Det skal vi også jobbe med på denne workshopen. 

Etter to dager med masse øving, lek og moro, er det klart for konsert, og vi inviterer da familie og venner til å komme og høre på oss.

 

Torsdag 27. juni: 11.00 – 16.00

Fredag 28. juni: 11.00 – 16.00 + konsert kl. 16.30

 

Kursavgift 800,- (700,- ved påmelding innen 1. juni)

Maks 15 plasser, minimum 8 deltagere for at kurset skal arrangeres.

Påmeldingsfrist: 20. juni, til michellebjerkli@gmail.com.

Ved påmelding må denne informasjonen oppgis: Navn og alder på deltaker samt telefonnummer til foresatte. Merk e-posten med «Påmelding vokalworkshop».

En mer detaljert plan for workshopen vil bli sendt ut etter påmelding.

Kurset går på Lade, i Håkon VIIs gate 4. Nærmere beskrivelse av adkomst sendes de påmeldte senest én uke før kurset starter.

 

Om kursholder:

Michelle Bjerklis utdanning startet på Ringerike Folkehøgskole ved musikk- og teaterlinjen, deretter på musikaldans ved Bårdar Akademiet i Oslo. Veien videre gikk til Nord Universitet og bachelor i Faglærer Musikk. Nå ferdigstiller hun en mastergrad i musikk- og ensembleledelse, med masteroppgave om musikalsang – også ved Nord Universitet. Michelle har jobbet som sangpedagog i flere år, og jobber nå som sangpedagog/musikalpedagog, og er musikalsk leder for «13 – the musical» for Musikalfabrikken i Trondheim, samt at hun er sanger og pedagog i eget virke.