Dramalek 5. – 8. august (6 – 8 år)

Kurset dramalek vil inneholde både sang, dans og teater, hvor skapende lek og dramatisering vil være i fokus. Barna vil dessuten lære sang og dans fra Kari Palari-musikalen, som de får vise til foreldre ved kursets slutt.

Vi jobber med samarbeid og å lytte til hverandre. Det legges stor vekt på at barna skal trives, at det er trygge rammer og inkludering, slik at ingen må gjøre noe de ikke er komfortable med.

 

Mandag 5. august 9.30 – 12.00

Tirsdag 6. august 10.00 – 12.00

Onsdag 7. august 10.00 – 12.00

Torsdag 8. august 13.00 – 16.00 + forestilling 16.00

 

Kursavgift kr. 750,-

Maks 14 plasser, minimum 10 deltagere for at kurset avholdes.

Påmeldingsfrist 25. juli, til c_hoemm@hotmail.com. Ved påmelding må denne informasjonen oppgis: Navn og alder på deltaker samt telefonnummer til foresatte. Merk e-posten med «Påmelding dramalek.»

Kurset går på Lade, i Håkon VIIs gate 4. Nærmere beskrivelse av adkomst sendes de påmeldte senest én uke før kurset starter.

 

Om kursholder:

Cathrine Hoem har siden tidlig i tenårene drevet med ulike former for teater. Hun har vært med på DUS (Den Unge Scene), vært aktiv i Rauma-revyen, spilt i dokumentarfilm og vært med å sette opp West Side Story med dramalinja på Fagerlia VGS. Dermed gikk det som det gikk – hun utdannet seg til dramapedagog!

I Trondheim har Cathrine vært med på å starte og drive improgruppa IMPROschmimpro, en aktiv gruppe som gjør forestillinger flere ganger i måneden. Hun har erfaring med improformer som Harolds Longorm, Gorillateater, Teatersport og Murder she improvised.

I studietiden var hun dessuten medlem av Studentersamfundets Interne Teater, både som regissør og skuespiller. Hun har blant annet regissert Den skallede sangerinnen og stod selv på scenen i Hei, ny dag (en Knutsen og Ludviksen-musikal) og Hjem, kjære hjem av Andreas Garfield.