Musikkteater 5. – 8. august (8 – 11 år)

Liker ditt barn å synge, danse og spille teater? Bli med på et minikurs i musikkteater sommeren 2019!

Kurset vil fokusere på generelle teaterteknikker som utforsker stemmebruk, karakterarbeid og kroppsbevissthet (bevegelse på scenen). Og ikke minst: Vi skal ha det gøy!

Vi vil i løpet av kurset spille roller, synge sanger og danse danser som barna viser for hverandre slik at de får trygghet i det å opptre. Resultatet blir dessuten fremført til familie ved kursets slutt.

 

Mandag 5. august 13.00 – 16.00

Tirsdag 6. august 12.30 – 15.00

Onsdag 7. august 13.00 – 15.00

Torsdag 8. august 17.00 – 19.00 + forestilling 19.00

 

Kursavgift kr. 900,-

Maks 16 plasser, minimum 12 deltagere for at kurset avholdes.

Påmeldingsfrist 25. juli, til c_hoemm@hotmail.com. Ved påmelding må denne informasjonen medfølge: Navn og alder på deltaker samt telefonnummer til foresatte. Merk e-posten med «Påmelding musikkteater.»

Kurset går på Lade, i Håkon VIIs gate 4. Nærmere beskrivelse av adkomst sendes de påmeldte senest én uke før kurset starter.

 

Om kursholder:

Cathrine Hoem har siden tidlig i tenårene drevet med ulike former for teater. Hun har vært med på DUS (Den Unge Scene), vært aktiv i Rauma-revyen, spilt i dokumentarfilm og vært med å sette opp West Side Story med dramalinja på Fagerlia VGS. Dermed gikk det som det gikk – hun utdannet seg til dramapedagog!

I Trondheim har Cathrine vært med på å starte og drive improgruppa ImproSchmimpro, en aktiv gruppe som gjør forestillinger flere ganger i måneden. Hun har erfaring med improformer som Harolds Longorm, Gorillateater, Teatersport og Murder she improvised.

I studietiden var hun dessuten medlem av Studentersamfundets Interne Teater, både som regissør og skuespiller. Hun har blant annet regissert Den skallede sangerinnen og stod selv på scenen i Hei, ny dag (en Knutsen og Ludviksen-musikal) og Hjem, kjære hjem av Andreas Garfield.