Improteater 6. – 9. august (13 – 16 år)

Bli med på et kurs der du lærer å spille teater uten manus! Gjennom lek og spontanitet vil du på kurset i improvisasjon lære nyttige verktøy for improvisert teater. Hensikten med kurset er å gjøre deltakerne tryggere på seg selv, og kunne bruke de verktøyene man lærer, på scenen.

Kurset i improteater fokuserer på spontanitet, fantasi og lek, samarbeid og det å lytte til hverandre. Deltakerne vil lære grunnleggende øvelser for improteater, blant annet Ja-øvelser og statusøvelser (kroppsspråk).

Det vil være fokus på trygge rammer og inkludering, slik at ingen må gjøre noe de ikke er komfortable med. Passer for både nybegynnere og de som har erfaring med teater fra før.

 

Tirsdag 6. august 18.00 – 21.00

Onsdag 7. august 18.00 – 21.00

Torsdag 8. august 20.00 – 22.00

Fredag 9. august 18.00 – 20.00

 

Kursavgift kr. 600,-

Maks 15 plasser, minimum 8 deltagere for at kurset skal arrangeres.

Påmeldingsfrist 25. juli, til c_hoemm@hotmail.com. Ved påmelding må denne informasjonen medfølge: Navn og alder på deltaker samt telefonnummer til foresatte. Merk e-posten med «Påmelding improteater.»

Kurset går på Lade, i Håkon VIIs gate 4. Nærmere beskrivelse av adkomst sendes de påmeldte senest én uke før kurset starter.

 

Om kursholder:

Kurset holdes av Cathrine Hoem fra Trondheims improteatergruppe Impro Schmimpro, vinnere av NM i teatersport 2017. Cathrine jobber til daglig som lærer i grunnskolen og som dramapedagog i Musikalfabrikken, og holder ulike typer kurs innenfor teater for barn og unge denne sommeren i Trondheim!