Billettsalget til Hairspray er straks i gang!

Enda 15 uker igjen til premiere, men i morgen 15. november er vi klare for billettsalg på Hairspray – denne fargesterke, meningsfulle musikalen full av fengende musikk og dans. Du må huske å trekke pusten underveis, for her vil det gå i høyt tempo!

Og – vi har en god nyhet til alle mellom 10 og 18 år, samt studenter: Vi selger Earlybird billetter (perfekt julegave!) til kr. 170,- fram til julaften. Ordinær pris er 210,-. Billetter kjøpes via Olavshallens hjemmeside, eller i billettluka.

Det er 1962 og vi er i Baltimore, USA. Enda er ikke forskjellsbehandlingen mellom svarte og hvite opphevet. Vi møter korpulente Tracy Turnblad som drømmer om å danse med drømmegutten Link i ”Corny Collins Show” på lokal-tv. Mot alle odds får hun sjansen, men tv-produsenten Velma von Tussle vil ødelegge for henne. Tracy er nemlig en konkurrent til en annen danser, Velmas egen datter Amber. Tracy må stole på venner og familie for å oppfylle drømmen…

Tracy har en tendens til å få gjensitting på skolen, og her møter hun en ettermiddag Seaweed Stubbs, en farget ungdom på hennes egen alder. Han er danser i samme TV-show som Tracy, men danser kun én gang i uken, for da får de fargede ungdommene sin TV-tid – i motsetning til de hvite ungdommene som får danse hver dag.

Tracy har et stort hjerte og ønsker at de fargede skal ha de samme mulighetene som hun selv, hun nekter å akseptere forskjellsbehandlingen…

Hairspray har dermed et tema mer relevant enn noensinne: Like sjanser for alle uansett kjønn, størrelse, legning, farge, «rase» og religion!

Kjenner du noen på scenen? Forestillingen spilles i tildels i to team, så forsikre deg om at du kjøper til riktig forestilling.

 

Team TIGI spiller følgende forestillinger:

Søndag 3. mars kl. 14.30

Mandag 4. mars kl. 20.00

Spiller ensembleroller andre forestillinger

 

Team BED HEAD spiller følgende forestillinger:

Søndag 3. mars kl. 18.00

Mandag 4. mars kl. 13.00 (lukket forestilling)

Spiller ensembleroller andre forestillinger

 

Team TIGI

Tracy Turnblad: Kjersti Knotten

Edna Turnblad: Nora Selvaag

Wilbur Turnblad: Adrian Nygård

Penny Pingleton: Tuva Krogh Kvisten

Velma von Tussle: Ida Harr Overland

Amber von Tussle: Ingri Jensberg Lillefur

Link Larkin: Jonas Tiller Naustan

Seaweed J. Stubbs: Ole Einar Belboe

Lille Inez: Malin Hoff

 

Team BED HEAD

Tracy Turnblad: Ingrid Vingelen-Digre

Edna Turnblad: Luna Sol Morseth

Wilbur Turnblad: Thomas Tøsse

Penny Pingleton: Leah Kosberg Larsen

Velma von Tussle: Rose-Linn Stenberg

Amber von Tussle: Hannah Kosberg Larsen

Link Larkin: Kenneth Engen

Seaweed J. Stubbs: Jonas Elisabethsønn Antonsen

Lille Inez: Amalie Granbakken

 

Spiller i begge team:

Big Mama: Emma Straub

Corny Collins: Erik Hove Holtet

The Dynamites m.m.: Maria Kristine Vinja, Paula Kok-Moland, Eline Karstad, Tiana Bromseth Neil, Kari Eline Drange Sætre

Prudy Pingleton m.m.: Gunnhild Hassel Pedersen

Spitzer m.m.: Aslak Benjamin Fjeldvær

Pr. Pinky m.m: Mikael Hernandez

Gymlærer, rektor, kameramenn og -kvinner, produsenter, vakter, sminkører, tv-crew, horer, fengselsfugler, studenter, Miss Pinkys stab, dansere, sangere m.m.:

Selma Reiten Almåsbakk, Frida Woie Alsatdheim, Wenche Amalie Brustad, Majken Rygel Eriksen, Regine Simavik Finserås, Anna Storeng Frøseth, Sanne Marie Tamlag Frøseth, Emma Hokstad-Sørli, Elise Hove Holtet, Thea Støen Knutzen, Hannah Myhre Næss, Sigrid Onsøien Mellingsæter, Andrea Ditlefsen Midthjell, Even Myrseth, Vilde Myrseth, Thea Nilsen, Birgitte Nilsen, Milla Reppen-Gjelseth, Frida Rønning, Siril Samulsen, Tale Sofie Øverlid Selvig, Miriam Kleiven Singsdal, Vilde Instanes Skylstad, Johanne Segtnan Soldal, Mia Bøhn Storvold, Ingeborg Svare