Musikalfabrikken tar over produksjonen av førjulstradisjonen JULESTEMNING

Det er ingen hemmelighet lenger… Fra og med i år tar Musikalfabrikken over produksjonen av førjulstradisjonen JULESTEMNING, en familieforestilling som har gått for fulle hus i Olavshallen siste 20 år. Forestillingen er laget av og tidligere produsert av Bynesgutan Teaterlag, og at de nå har tiltrodd Musikalfabrikken det ærefulle oppdraget å ta over, gjør oss utrolig takknemlige og stolte!

Vi produserer forestillingen nøyaktig slik den har vært i alle år – men med litt ekstra krydder! For med 333 medlemmer i Musikalfabrikkens stab var det helt naturlig at det i skogen og på låven vil lure noen små nissebarn… (ikke 333, men 7…)

Bildet er fra fjorårets forestilling, da Kristine og Aslak (som spilte det ene paret Helle og Tor) fikk besøk backstage av Tiril og Markus. Kristine og Aslak skal også i år gestalte rollene som de to barna som gleder seg til jul, mens Tiril og Markus i år blir å finne som nissebarn.

Premiere om nøyaktig fire måneder – 8. desember! Billetter til Julestemning vil bli lagt ut i begynnelsen av september. Følg med på denne siden, på Olavshallens billettsalg eller på Julestemnings egen Facebookside, https://www.facebook.com/julestemningAS/