Showstoppers (desember 2017)

…en «showstopper» er et musikalnummer som gjør publikum så ville av begeistring at showet nesten stopper opp…

Instruktører: Eva Forbord, Claudia Cazorla, Rebecka Lange, Enya Lillevik, Michelle Bjerkli, Christer Aannestad, Seela Wanvik

Digital scenografi: Beatriz Vega

Musiker: Endre Lorentzen

Produsent: Grethe Kosberg

Forestillinger: 11. og 12. desember

Sted: Studentersamfundet i Trondheim

 

250 barn og ungdommer fra 4 til 18 år i et forrykende show av musikalperler fra kjente musikaler og musikkfilmer… Det var hva totalt 1200 publikummere over tre forestillinger fikk servert i Studentersamfundet i desember. Mens vokalgruppa sørget for julestemningen med sanger fra musikkfilmer og julemusikaler, bød alle partiene fra musikalteateret på et repertoar som spant fra Wicked og Hair til Mary Poppins og Addams Family og mange, mange flere.