Kari Palari (mai 2017)

Regissør: Mildri Austmo Ryan

Koreografer: Linda Johansen og Rebecka Lange

Kostymedesign og –produksjon: Line Karlsen

Produsent: Grethe Kosberg

Musikk: Frank Scott

Manus: Grethe Kosberg

Forestillinger: 9., 10. og 11. mai 2017

Sted: Olavshallen

 

Kari Palari startet som en sang utgitt i 2009 på Hedda H¹s plate med samme navn. Etter hvert så den fargesprakende familiemusikalen Kari Palari dagens lys, og etter flere mindre forestillinger over et par år, inntok Kari Palari våren 2016 Olavshallen og ble en publikumssuksess! Og – reisen til Palaris anno 2017 ble nok en suksess for Musikalfabrikken – tre forestillinger ble spilt denne våren, og salen var fylt til randen av et entusiastisk publikum. Kari Palari 2017 inneholdt den samme sprudlende musikken, de samme karakterene og hadde det samme plottet som 2016-forestillingen, men hadde likevel fått noen oppfriskende justeringer – ikke minst var koreografien i hovedsak helt ny!